1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Από την έναρξη της λειτουργίας του Cyprus Insurance News είμαστε αφοσιωμένοι στην παραγωγή περιεχομένου που δίνει αξία σε επαγγελματίες και καταναλωτές ενώ ταυτόχρονα προβάλουμε μέσα από τις στήλες και το κανάλι μας εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου.

Τα Insurance Shorts, η νέα σειρά βίντεο που εγκαινιάζεται την ερχόμενη βδομάδα στο κανάλι μας στο Youtube και όχι μόνο, έχει στόχο τόσο να παρουσιάζει επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου αλλά και να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες γύρω από την ασφάλιση.

Τα Insurance Shorts, θα είναι μίνι συνεντεύξεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών συμβούλων και άλλων επαγγελματιών σε θέματα που ενδιαφέρουν τον ασφαλιστικό κλάδο.

Αρχή κάνουμε σήμερα Πέμπτη 11 Απριλίου στις 17:00, με μία συνέντευξη με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Ασφαλιστικού Γραφείου, HJS Insurance, κ. Ανδρέα Χατζησοφοκλέους.

Ο κ. Χατζησοφοκλέους μοιράζεται μαζί μας τη δική του σκοπιά για τη σημασία της Ασφάλισης για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις τη σημερινή εποχή ενώ περιγράφει τον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή λαμβάνοντας υπόψιν τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HJS Insurance, μας μεταφέρει ακόμη το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του δικού του γραφείου ενώ μας παρουσιάζει τους κλάδους που δραστηριοποιείται η εταιρεία του.

Το 1ο επεισόδιο της νέας σειράς θα βρίσκεται στο κανάλι μας στο Youtube καθώς και στις σελίδες μας σε Tik Tok, Linkedin και Facebook, ενώ στιγμιότυπα της συνέντευξης θα ανέβουν επιπρόσθετα και στο Instagram.

Κάντε Subscribe στο κανάλι του Cyprus Insurance TV στο Youtube και ακολουθήστε τις σελίδες μας σε FacebookLinkedin, Instagram και TikTok.

Όσες εταιρείες και επαγγελματίες επιθυμούν να προβληθούν μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά βίντεο ή το κανάλι μας γενικότερα, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 7007 0888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.