1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έρχεται τον Ιούλιο το νέο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News –...

Έρχεται τον Ιούλιο το νέο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News – Θέμα οι Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων

Έρχεται τον Ιούλιο το νέο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News – Θέμα οι Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στο σημερινό αβέβαιο και ανταγωνιστικό περιβάλλον οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν μία σειρά από προκλήσεις. Κυβερνοεπιθέσεις, Κλιματική Αλλαγή, Διακοπή Εργασιών, Μακροοικονομικές Εξελίξεις και άλλα.

Πόσο ενημερωμένοι όμως είναι για τον ρόλο και την αξία που έχει ο θεσμός της Ασφάλισης;

Το Cyprus Insurance News, πιστό στο όραμα του για τη διάδοση της αξίας της ασφάλισης, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ακόμα ένα εκτενές αφιέρωμα με θέμα τις Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων καλύπτοντας όλα τα είδη συμβολαίων που είναι σημαντικά για κάθε Επιχείρηση!

Με βαθιά πεποίθηση ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να αξιοποιεί τον θεσμό της Ασφάλισης τόσο για την προστασία αλλά και την ανάπτυξη της στόχος μας είναι να προσφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό σημαντική ενημέρωση και επιμόρφωση γύρω από τα είδη Ασφάλισης που είναι αναγκαία για κάθε επιχείρηση και κάθε επαγγελματία.

Το Αφιέρωμα θα περιλαμβάνει πληθώρα χρηστικών άρθρων για τους καταναλωτές ενώ δίνει την ευκαιρία σε Ασφαλιστικές Εταιρείες και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές να επικοινωνήσουν με το κοινό είτε παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες τους είτε επικοινωνώντας τη σημασία της Ασφάλισης για τις Επιχειρήσεις.

Για μέχρι τέλος Ιουνίου Ισχύει ειδική προσφορά με έκπτωση 15%, για κράτηση και άμεση πληρωμή της συμμετοχής στο Αφιέρωμα!

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς σε αυτό το αφιέρωμα, συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα και παραλάβετε στο email σας όλες τις λεπτομέρειες!

Η συμμετοχή σας σε αυτό το αφιέρωμα αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία για να ενισχύσετε την εταιρική σας εικόνα και να συμβάλετε στην ενίσχυση της Ασφαλιστικής Κουλτούρας ενώ αποτελεί μία μοναδική πλατφόρμα για να προβάλλετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σε ένα ευρύ και εξειδικευμένο κοινό.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι, μέσω της συνεργασίας μας, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε αμοιβαία επωφελή αποτέλεσμα, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη της προβολής του κλάδου μας.

Προσκαλούμε λοιπόν όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες να γίνουν μέρος αυτής της σημαντικής προσπάθειας, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση και την ανάδειξη του ρόλου της Ασφάλισης για τις επιχειρήσεις του τόπου μας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.