1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ερχεταί το 4ο Αφιέρωμα με θέμα την Ασφάλιση Επιχειρήσεων!

Ερχεταί το 4ο Αφιέρωμα με θέμα την Ασφάλιση Επιχειρήσεων!

Ερχεταί το 4ο Αφιέρωμα με θέμα την Ασφάλιση Επιχειρήσεων!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η χρονιά που διανύουμε είναι για τις επιχειρήσεις ένα έτος με πολλές και ποικίλες προκλήσεις. Από τη μία έχουμε την αναμενόμενη ύφεση στις οικονομίες όλης της Ευρώπης ενώ την ίδια στιγμή ζητήματα όπως η προσέλκυση ταλέντων είναι στην ατζέντα κάθε οργανισμού ανεξαρτήτως μεγέθους.

Σε αυτό το αβέβαιο, γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, η ασφάλιση έρχεται να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στις επιχειρήσεις της χώρας μας έτσι ώστε να περιορίσουν τα ρίσκα που είναι εκτεθειμένες και να εξασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια σε περίπτωση ενός απρόοπτου γεγονότος. Την ίδια στιγμή τα ομαδικά συμβόλαια που προσφέρει ο κλάδος, αποτελούν ένα πρώτης τάξεως κίνητρο για τους εργαζόμενους και ενισχύουν την πιστότητα του προσωπικού προς την επιχείρηση.

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για τα διαφορετικά είδη συμβολαίων που χρειάζεται μία επιχείρηση σήμερα.

Το αφιέρωμα έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού τόσο γύρω από τα εξειδικευμένα συμβόλαια Ασφάλισης Επιχειρήσεωναλλά και τα ομαδικά συμβόλαια Ζωής & Υγείας που μπορούν οι επιχειρήσεις να προσφέρουν στο προσωπικό τους. Το αφιέρωμα θα συμπεριλαμβάνει περισσότερα από 20 χρηστικά άρθρα για τα είδη των Ασφαλιστικών Συμβολαίων που χρειάζεται μία επιχείρηση καθώς και άλλη συναφή αρθρογραφία.

Μέσα από το αφιέρωμα, το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες, διαμεσολαβητές και επαγγελματίες άλλων συναφών με τις επιχειρήσεις κλάδων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το αφιέρωμα θα καλύψει τα εξής ασφαλιστήρια συμβόλαια:

  • Πολυασφαλιστήρια Επιχειρήσεων
  • Ομαδικά Συμβόλαια Ζωής & Υγείας
  • Cyber Insurance
  • Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης
  • Τεχνικά Ασφαλιστήρια

Το αφιέρωμα θα έχει τις εξής 5 ενότητες

  • Κίνδυνοι & Απειλές
  • Συμβόλαια Ασφάλισης Επιχειρήσεων
  • Ομαδικά Συμβόλαια Ζωής & Υγείας
  • Τεχνολογία & Μέτρα Αποτροπής
  • Συμβουλές & Άλλα

Προώθηση Αφιερώματος:

Το αφιέρωμα του Cyprus Insurance News θα προβληθεί έντονα σε επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μηχανές αναζήτησης, για διάστημα 10 ημερών και στη συνέχεια θα προβάλλεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω της κεντρικής μας σελίδας.

Εκτιμώμενες Προβολές (με βάση στατιστικά στοιχεία Προηγούμενων Αφιερωμάτων)

Προβολές Αφιερώματος και μεμονωμένων άρθρων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: 100,000+

Αναγνώσεις Αφιερώματος & Μεμονωμένων Άρθρων: 5,000 – 10,000

Προβολές Banner Χορηγών: 15,000 – 20,000

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.