1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έρχεται η Νο1 Πλατφόρμα προσωπικής ανάπτυξης για τους επαγγελματίες της ασφάλισης!

Έρχεται η Νο1 Πλατφόρμα προσωπικής ανάπτυξης για τους επαγγελματίες της ασφάλισης!

Έρχεται η Νο1 Πλατφόρμα προσωπικής ανάπτυξης για τους επαγγελματίες της ασφάλισης!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εδώ και δεκάδες χρόνια όλοι οι γκουρού της επιχειρηματικότητα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το «μυστικό» της επιτυχίας.  Χιλιάδες βιβλία και το διαδίκτυο να είναι γεμάτα από ορισμούς και ερμηνείες αυτής της έννοιας που όλοι κυνηγούν!

Εάν είναι κάτι όμως που οι περισσότεροι συμφωνούν, είναι ότι το πλαίσιο στήριξης που έχει ο κάθε επαγγελματίας είτε είναι επιχειρηματίας, είτε είναι ελεύθερος επαγγελματίας ή στέλεχος επιχείρησης, διαδραματίζει σημαντικότατο ρόλο!

Όσοι ακολούθησαν τον δύσκολο δρόμο κάνοντας καριέρα ή κτίζοντας επιχειρήσεις χωρίς ένα δυνατό και αξιόπιστο πλαίσιο στήριξης είναι σίγουρο ότι γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία του!

Αυτήν ακριβώς την ανάγκη ύπαρξης ενός πλαισίου στήριξης έρχεται να ικανοποιήσει μία νέα πλατφόρμα που θα βρίσκεται στη διάθεση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου τις επόμενες ημέρες!

Το Insurance Insiders Club έρχεται να προσφέρει έμπνευση, καθοδήγηση και στήριξη στους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου για να μπορέσουν να εξασκούν το επάγγελμα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετυχαίνουν τους στόχους τους!

Το Insurance Insiders Club είναι μία συνδρομητική πλατφόρμα που στοχεύει να δώσει στα μέλη της πολύτιμες γνώσεις και εργαλεία έτσι που θα τους βοηθήσουν να πετύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη!

Το Insurance Insiders Club με μία ομάδα έμπειρων και αξιόλογων συνεργατών από Ελλάδα και Κύπρο και σε διαφορετικούς τομείς της προσωπικής & επιχειρηματικής ανάπτυξης φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα επιπρόσθετο πλαίσιο στήριξης για τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου!

Το Insurance Insiders Club απευθύνεται τόσο στον επαγγελματία ασφαλιστικό σύμβουλο όσο και στα διοικητικά στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών, σε Ελλάδα και Κύπρο. Γενικότερα για κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείτε στον ασφαλιστικό κλάδο και επιζητεί ένα πλαίσιο στήριξης που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του, το Insurance Insiders Club είναι το κατάλληλο μέρος!

Το Insurance Insiders Club είναι μία πρωτοβουλία του δημιουργού και ιδιοκτήτη του Cyprus Insurance News, κ. Παναγιώτη Σοφοκλέους. Όπως αναφέρει ο κ. Σοφοκλέους « το Insurance Insiders Club έρχεται να προσφέρει στον επαγγελματία του ασφαλιστικού κλάδου τη στήριξη που χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους του και να διαπρέψει από όποια ιδιότητα έχει επιλέξει στον κλάδο» συμπληρώνοντας ότι «με μία πλειάδα αξιόλογων και έμπειρων επαγγελματιών όπως Life & Business Coaches, εκπαιδευτές, marketers και άλλους, στόχος είναι να φέρουμε τους επαγγελματίες σε τακτική επαφή με ανθρώπους που μπορούν να τους εμπνεύσουν με το παράδειγμα τους και τις γνώσεις τους»!

Το Insurance Insiders Club αναμένεται να είναι διαθέσιμο για τους επαγγελματίες στο τέλος αυτής της βδομάδας.

Για την ώρα μπορείτε να ακολουθήσετε το Insurance Insiders Club σε Facebook και Instagram έτσι ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι όταν η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη!

Facebook: https://www.facebook.com/insuranceinsidersclub

Instagram: https://www.instagram.com/insuranceinsidersclub/

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.