1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έρχεται η 1η διαδικτυακή τηλεόραση για τον Ασφαλιστικό Κλάδο

Έρχεται η 1η διαδικτυακή τηλεόραση για τον Ασφαλιστικό Κλάδο

Έρχεται η 1η διαδικτυακή τηλεόραση για τον Ασφαλιστικό Κλάδο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με στόχο την περεταίρω προβολή του θεσμού της ασφάλισης αλλά και την ανάδειξη των επαγγελματιών του κλάδου, η ομάδα του Cyprus Insurance News ετοιμάζεται να φέρει κοντά σας την πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο.

Σκοπός της δημιουργίας του Cyprus Insurance News, πριν σχεδόν 1 χρόνο, ήταν μεταξύ άλλων η ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού για την αναγκαιότητα της ασφάλισης, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης στην κοινωνία, αλλά και η προβολή ιδεών, καινοτόμων λύσεων και επαγγελματιών του κλάδου.

Αυτούς τους στόχους έρχεται να ενισχύσει η δημιουργία της πρώτης διαδικτυακής τηλεόρασης για την Ασφάλιση στη χώρα μας, που θα ασχολείται αποκλειστικά με τα τεκταινόμενα του Ασφαλιστικού Κλάδου. Σε μια εποχή που λένε ότι το βίντεο είναι ο νέος βασιλιάς (επίκαιρο), το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου έρχεται να ενισχύσει τη φωνή της ασφαλιστικής βιομηχανίας.

Στην Cyprus Insurance WEBTV θα μπορείτε μεταξύ άλλων να παρακολουθήσετε:

  • Ζωντανές εκπομπές / Πάνελ συζητήσεων: Μέσα από πλούσια πάνελ συζητήσεων και εκλεκτούς καλεσμένους θα αναλύουμε κάθε φορά όλα όσα απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο και τους επαγγελματίες του.
  • Podcasts: Σύντομα στις οθόνες σας το πρώτο Podcast του ασφαλιστικού κλάδου με σκοπό την προβολή των προσωπικών ιστοριών και της διαδρομής ανθρώπων της βιομηχανίας αλλά και τη φιλοξενία ανθρώπων που θα δώσουν αξία με την ιστορία τους στους ανθρώπους του κλάδου.
  • Webinars: Δωρεάν εκπαιδευτικά Webinars με σκοπό την διάδοση της γνώσης βασικών αρχών της ασφάλισης στο ευρύ κοινό.
  • Ρεπορτάζ από εκδηλώσεις της βιομηχανίας – Η κάμερα του Cyprus Insurance WEBTV θα επιχειρήσει να βρίσκεται σε όλες τις εκδηλώσεις της βιομηχανίας ενώ είμαστε στη διάθεση σας για κάλυψη εταιρικών εκδηλώσεων.
  • Συνεντεύξεις on camera με στελέχη της ασφαλιστικής βιομηχανίας
  • Testimonials: Συνεντεύξεις με ασφαλισμένους για ανάδειξη της αξίας που έδωσε στους ίδιους ο θεσμός της ασφάλισης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για να μαθαίνετε πρώτοι ότι καινούργιο υπάρχει.

Για αρχή, εντός Σεπτεμβρίου θα έχουμε το πρώτο μας πάνελ συζήτησης με θέμα τον πληθωρισμό και τις συνέπειες του στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Όποιες εταιρείες και οργανισμοί επιθυμούν να προβληθούν μέσα από την διαδικτυακή μας τηλεόραση μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά το 7007 0888.

Τέλος, το κανάλι μας είναι ανοικτό να συζητήσει πιθανές συνεργασίες με επαγγελματίες για την παραγωγή εκπομπών στο κανάλι μας.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.