1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ενθουσιώδης η ανταπόκριση για τα 2nd Digital Finance Awards 

Ενθουσιώδης η ανταπόκριση για τα 2nd Digital Finance Awards 

Ενθουσιώδης η ανταπόκριση για τα 2nd Digital Finance Awards 
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το σημαντικό ενδιαφέρον και η ενθουσιώδης ανταπόκριση των Τραπεζών, του Ασφαλιστικού Κλάδου, των Fintechs και Insurtechs, από Ελλάδα και Κύπρο για τα 2nd Digital Finance Awards, θα μας οδηγήσει και φέτος σε ένα συναρπαστικό πεδίο διεκδίκησης διακρίσεων.

Σκοπός η ανάδειξη επιτυχημένων προϊόντων και υπηρεσιών Ψηφιακού Μετασχηματισμού για τον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό Τομέα, αποδεικνύοντας τη δυναμική της εφαρμοσμένης καινοτομίας και την εξαίρετη ποιότητα των έργων και πρωτοβουλιών, όπως και οι ψηφιακές ανατροπές που υλοποιούνται με ιλιγγιώδη ρυθμό δημιουργώντας μία νέα πραγματικότητα.

Η Επιτροπής Αξιολόγησης για το Digital Insurance αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη της αγοράς σε Κύπρο, Ελλάδα και Εξωτερικό με πρόεδρο τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κο. Χρήστο Ξενάκη. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν και 4 Κύπριοι καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Δείτε τους Κύπριους της κριτικής επιτροπής

Δείτε όλους τους Κριτές των Επιτροπών εδώ

Δείτε τις εμπλουτισμένες Κατηγορίες στο Digital Banking και στο Digital Insurance εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance Blog: Η προστασία της οικογένειας

Δηλώστε Υποψηφιότητα εδώ 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.