1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ένα πρωτότυπο σεμινάριο από την Agridiotis Insurance για την Ισορροπία μεταξύ...

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο από την Agridiotis Insurance για την Ισορροπία μεταξύ υγείας, οικογένειας και εργασίας!

Ένα πρωτότυπο σεμινάριο από την Agridiotis Insurance για την Ισορροπία μεταξύ υγείας, οικογένειας και εργασίας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα εξαιρετικό βιωματικό σεμινάριο πραγματοποίησε την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023, το ασφαλιστικό γραφείο Agridiotis Insurance Agent με θέμα την Ισορροπία μεταξύ υγείας, οικογένειας  και εργασίας.

Το πρότυπο αυτό σεμινάριο που διοργάνωσε η Agridiotis Insurance σε συνεργασία με δύο εξαιρετικούς ομιλητές, εντασσόταν στα πλαίσια της προσπάθειάς του ασφαλιστικού γραφείου να προσφέρει μέσα από γνώσεις «φροντίδα και σιγουριά».

Ομιλητές του σεμιναρίου ήταν οι Φώτης Γεωργιάδης, Wellbeing Consultant & Personal Development Trainer και η Βαλέρια Σελλά, Family Consultant & Personal Development Trainer.

Το πετυχημένο αυτό σεμινάριο παρακολούθησαν πέραν της ομάδας της Agridiotis Insurance, πελάτες, συνεργάτες και φίλοι του γραφείου αλλά και άλλος κόσμος αφού το σεμινάριο ήταν ανοικτό για το κοινό.

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Agridiotis Insurance, Χριστόφορος Αγριδιώτης, «Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στον κόσμο γνώση και ιδέες πως μπορεί να βρίσκεται σε ισορροπία στη ζωή του και πως να φροντίζει το βασικότερο αγαθό, την υγεία!»

Πρόσθεσε ότι «το μήνυμα που δώσαμε μέσα από το σεμινάριο, αντιπροσώπευε και απεικόνιζε τις αξίες που πρεσβεύουμε και που φροντίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας».

Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το μήνυμα που βρισκόταν αναρτημένο στην αίθουσα του σεμιναρίου:

«Με πυξίδα τις αξίες μας και χάρτη τις ανάγκες σας, στεκόμαστε ως πυλώνας προστασίας στο ταξίδι της ζωής σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο της Terramedia: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Γιατί τα όνειρά σας αξίζουν την καλύτερη προστασία»

Το βιωματικό αυτό σεμινάριο έδωσε την ευκαιρία σε όσους το παρακολούθησαν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ υγείας, οικογένειας και εργασίας, να αντιληφθούν που βρίσκονται οι ίδιοι σήμερα αλλά και να μάθουν τρόπους που μπορούν βελτιώσουν κάθε ένα από αυτούς τους τομείς της ζωής τους.

Όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτές, όραμα τους μέσα από σεμινάρια σαν κι αυτό είναι να δουν όλο και περισσότερους ανθρώπους να επανασυνδέονται με τον εαυτό τους, το παιδί μέσα τους, τους αγαπημένους τους και την κοινότητα τους.

Πρωτοβουλίες σαν κι αυτές είναι ξεκάθαρο ότι αναδεικνύουν τον ευρύτερο ρόλο που έχει η ασφάλιση και ο ασφαλιστικό κλάδος στην κοινωνία μας και αποδεικνύουν ότι πάντα στο επίκεντρο βρίσκεται ο άνθρωπος.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.