1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ellinas Finance: Δημιούργησε την Ellinas Insurance Brokerage

Ellinas Finance: Δημιούργησε την Ellinas Insurance Brokerage

Ellinas Finance: Δημιούργησε την Ellinas Insurance Brokerage
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Tη δημιουργία της Ellinas Insurance Brokerage ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του Gala Dinner που παρέθεσε η Ellinas Finance, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στα μέσα, η Ellinas Insurance Brokerage είναι ένα νέο και πολλά υποσχόμενο επιχειρηματικό εγχείρημα της ELF, με το οποίο η Εταιρεία εισάγεται δυναμικά και στον τομέα της ιδιωτικής και επιχειρηματικής ασφάλισης.

Η εταιρεία θα έχει συμβουλευτικό ρόλο σε υφιστάμενος και νέους πελάτες, προσφέροντας ασφαλιστική κάλυψη έναντι του δανείου τους, αλλά και των προσωπικών ή εταιρικών αναγκών τους, στους  κλάδους γενικών ασφαλειών και ασφαλειών ζωής. Επιπρόσθετα η Brokerage θα προσφέρει και εξιδεικευμένες εταιρικές ασφάλειες, συμπεριλαμβανομένης και της ασφάλειας πίστωσης.

Το GALA

Σε ένα έντονα συγκινησιακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Gala Dinner που παρέθεσε η Ellinas Finance, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της, στο Royal Hall.

Παρουσία  προσωπικού, συνεργατών και εκλεκτών πελατών, η Ellinas Finance γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις τρεις δεκαετίες συνεχούς παρουσίας της στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, κάνοντας μία ανασκόπηση στα σημεία-σταθμούς της Εταιρείας και παρουσιάζοντας παράλληλα τους καινοτόμους σχεδιασμούς της για το μέλλον.

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ellinas Finance, Νέαρχος Πετρίδης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε στις προκλήσεις και στα επιτεύγματα των προηγούμενων ετών, εστιάζοντας στη σημασία όλων αυτών των ανθρώπων που συνεργάστηκαν με πάθος και όρεξη για να απολαμβάνει σήμερα η Εταιρεία ηγετική θέση στη κυπριακή αγορά.

Απόδειξη το γεγονός ότι από το 2017 η ELF διπλασίασε τον αριθμό των πελατών της, αυξάνοντας το ποσό των χρηματοδοτήσεων που έδωσε, με την Εταιρεία να διαθέτει σήμερα ένα χαρτοφυλάκιο ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, με την τελευταία 5ετία οι χρηματοδοτήσεις που παρέχει να αγγίζουν πέραν των 5 εκ. ευρώ ετησίως. Μια ανοδική πορεία που επηρέασε και πολλά από τα προϊόντα που προσφέρει η Ellinas Finance, με κορωνίδα τις υπηρεσίες Factoring, οι οποίες ξεκίνησαν το 2018, με ένα κύκλο προεξόφλησης τιμολογίων μισού εκατομμυρίου ευρώ, ανεβαίνοντας -4 χρόνια μετά- στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Στην ίδια πορεία και η ταχέως αναπτυσσόμενη υπηρεσία μικροδανεισμού GoGet, που παρουσιάστηκε μόλις το 2021 και αποτελεί την πρώτη κυπριακή πλατφόρμα που προσφέρει το μοντέλο “Buy Now Pay Later” στους καταναλωτές λιανικού εμπορίου.

«Η Ellinas Finance εφαρμόζοντας διαχρονικά αξιόπιστες και ευέλικτες διαδικασίες, απολαμβάνει σήμερα ηγετική θέση στη κυπριακή αγορά, χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών της, και φυσικά στην ενέργεια, τη δημιουργικότητα και τη δέσμευση των ανθρώπων της, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά», σημείωσε ο κος Πετρίδης.

Ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η παρουσία του Επικεφαλής Πωλήσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Moneygram International, κύριου Marius Dobrescu, στρατηγικού συνεργάτη της ELF, ο οποίος εκθείασε την αγαστή και προσοδοφόρα συνεργασία του διεθνούς brand με την Ellinas Finance όλα αυτά τα χρόνια. Εκ μέρους της Moneygram International ο κος Dobrescu παρέδωσε στον κύριο Νέαρχο Πετρίδη τιμητική πλακέτα ως επιβράβευση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της Ellinas Finance ως Super Agent της MoneyGram στην Κύπρο.

Αποκορύφωμα της βραδιάς η τιμητική βράβευση για τη συνολική προσφορά του, στον ιδρυτή και Εκτελεστικό Πρόεδρο της Εταιρείας, κ. Αιμίλιο Έλληνα, από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κύριο Δημήτρη Πετρίδη.

Η μοναδική αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και ένα υπέροχο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT