1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εκπομπή In Dubio: Επιχειρήσεις και καινοτομία – Οι προκλήσεις στον τομέα...

Εκπομπή In Dubio: Επιχειρήσεις και καινοτομία – Οι προκλήσεις στον τομέα των ασφαλιστικών επιχειρήσεων

Εκπομπή In Dubio: Επιχειρήσεις και καινοτομία – Οι προκλήσεις στον τομέα των ασφαλιστικών επιχειρήσεων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τον ασφαλιστικό τομέα θα έχει στο επίκεντρο της η εκπομπή In Dubio, της διαδικτυακής τηλεόρασης «Ανιχνεύσεις», αυτή την Κυριακή στις 21:00 το βράδυ.

Την εκπομπή παρουσιάζει η αναλύτρια διεθνών σχέσεων Πωλίνα Άνιφτου και σε αυτή θα λάβουν μέρος η Φρύνη Σόλωνος, Διευθύντρια της μεσιτικής εταιρείας Corim Insurance Brokers Ltd, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Cyprus Insurance News και ο Ολύμπιος Χριστοφή, δικηγόρος και συνιδιοκτήτης του δικηγορικού γραφείου Christofi, Meraklis & CO LLC.

Η εκπομπή θα ασχοληθεί με το θέμα των επιχειρήσεων καλύπτοντας πεδία όπως η νεανική επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, έχοντας στο επίκεντρο της το παράδειγμα των επιχειρήσεων του ασφαλιστικού κλάδου.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι «Pantelis Savvidis» στο Youtube και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσα από την σελίδα μας στο Facebook όπου θα κοινοποιηθεί.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.