1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εκδήλωση Πυρασφάλειας από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την Πυροσβεστική

Εκδήλωση Πυρασφάλειας από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την Πυροσβεστική

Εκδήλωση Πυρασφάλειας από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την Πυροσβεστική
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Εκδήλωση OPEN DAY που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 29 Απριλίου 2023, στο METROPOLIS MALL, συνδιοργανώθηκε από την CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου για 22η συνεχόμενη χρονιά, και αποτέλεσε την κορύφωση των δράσεων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Πυρασφάλειας.


Το κοινό είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε έναν χώρο με πυροσβεστικά οχήματα και σχετικό εξοπλισμό, καθώς έλαβε ενημέρωση από ειδικούς σχετικά με την πρόληψη και την κατάσβεση πυρκαγιάς. Ταυτόχρονα, τα παιδιά απόλαυσαν διάφορες δραστηριότητες, ενώ στον χώρο υπήρχε 360 photobooth και ξυλοπόδαρος. Την εκδήλωση υποστήριξε live link με ραδιοφωνικό σταθμό ψηλής ακροαματικότητας. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου χάρισαν συμβολικά δώρα και ενημερωτικό υλικό για την πυρασφάλεια.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και στόχο είχε την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τρόπους αποτροπής και αντιμετώπισης της πυρκαγιάς.   

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.