1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Έχεις Airbnb; Αυτή η εκδήλωση στη Λεμεσό είναι για ‘σένα!

Έχεις Airbnb; Αυτή η εκδήλωση στη Λεμεσό είναι για ‘σένα!

Έχεις Airbnb; Αυτή η εκδήλωση στη Λεμεσό είναι για ‘σένα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία ενημερωτική ημερίδα σχετική με τα Αυτοεξυπηρετούμενα Καταλύματα τύπου Airbnb διοργανώνεται στις 28 Απριλίου 2023 στη Λεμεσό, με σκοπό την ενημέρωση των ιδιοκτητών τους για διάφορα θέματα που τους αφορούν με κύριο αυτό της ασφάλισης των υποστατικών τους!

Η Ενημερωτική Ημερίδα έχει θέμα την «Ασφάλιση των Αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων» και διοργανώνεται στις 28 Απριλίου 2023 στο ξενοδοχείο Park Beach στη Λεμεσό από το Insurance Media Lab και το Cyprus Insurance News.

Σκοπός της συγκεκριμένης ημερίδας είναι η ενημέρωση των ιδιοκτητών και διαχειριστών αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων τύπου Airbnb και άλλων, για τα είδη ασφαλίσεων που είναι αναγκαία ενώ θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από άλλους επαγγελματίες εκτός ασφάλισης που θα δώσουν σημαντική αξία και θα βοηθήσουν τους ιδιοκτήτες για μία πιο επιτυχημένη διαχείριση των καταλυμάτων τους!

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park Beach στη Λεμεσό, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, μεταξύ των ωρών 18:30 και 20:30.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα, μπορούν να κλείσουν τη θέση τους ΕΔΩ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα:

18:30 – 18:45 – Προσέλευση

18:45 – 18:50 – Χαιρετισμός, Παναγιώτης Σοφοκλέους, Δημιουργός Cyprus Insurance News & Insurance Media Lab

18:50 – 19:00 – Χαιρετισμός, Ανθή Χαραλάμπους, Υφυπουργείο Τουρισμού – Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας και Αδειοδότησης Τουριστικών Επιχειρήσεων

19:00 – 19:15 – Το νομικό πλαίσιο για την υποχρέωση εγγραφής των αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων – Γιάννης Μερακλής – Δικηγόρος – Συνέταιρος, Χριστοφή, Μερακλής & συνεργάτες ΔΕΠΕ

19:15 – 19:30 – Οι ασφαλίσεις Αυτοεξυπηρετούμενων Καταλυμάτων – Άγγελος Παναγή – Non Motor Manager, SoEasy Insurance Brokers Ltd

19:30 – 19:45 – Τα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες της SoEasy Insurance – Γιάννης Νικολάου – Διευθύνων Σύμβουλος, SoEasy Insurance Brokers Ltd

19:45 – 20:00 – Το φορολογικό πλαίσιο των αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων – Γιώργος Μιχαήλ, Managing Director, Top Pro Audit & Tax Ltd

20:00 – 20:15 – Βασικές προϋποθέσεις για να επιτύχετε στη διαχείριση αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων – Αντώνης Τσικουρής

20:15 – 20:30 – Ερωτοαπαντήσεις

Οι εκπαιδευτικές Ημερίδες Ασφάλισης έχουν σκοπό να προσφέρουν ενημέρωση στους καταναλωτές για τα διάφορα είδη ασφαλίσεων που έχουν ανάγκη, ανάλογα με την κάθε τους ιδιότητα.

Στόχος αυτών των ημερίδων είναι να ενισχύσουν την ασφαλιστική γνώση ανάμεσα στους καταναλωτές, συνεισφέροντας έτσι στην ενδυνάμωση της ασφαλιστικής κουλτούρας στην κοινωνία μας.

Μεγάλος Χορηγός της Ενημερωτικής Ημερίδας είναι το μεσιτικό γραφείο SoEasy Insurance. Η SoEasy Insurance δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα από το 2010 και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους πελάτες της που επιθυμούν να ασφαλιστούν σωστά αναζητώντας πάντα τις καλύτερες λύσεις της αγοράς για κάθε ενδιαφερόμενο.

Χορηγός Επικοινωνίας της Ενημερωτικής Ημερίδας είναι η ιστοσελίδα LIMASSOL TODAY. Το Limassol Today είναι ένας διαδικτυακός χώρος ελεύθερης έκφρασης, έρευνας, προβληματισμού και κριτικής για μια καλύτερη Λεμεσό.

Λίγα λόγια για τους διοργανωτές

Το Cyprus Insurance News είναι το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας και παρουσιάζει καθημερινά τα νέα των ασφαλιστικών εταιρειών ενώ δημοσιεύει πρότυπο περιεχόμενο σχετικά με την ασφάλιση με σκοπό την ενημέρωση και επιμόρφωση του κοινού.

Το Insurance Media Lab, είναι μία νεοιδρυθείσα εταιρεία που σκοπό έχει να στηρίζει τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου στις δραστηριότητες τους. Οι υπηρεσίες της εταιρείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δημιουργία ιστοσελίδων, τη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπηρεσίες μάρκετινγκ και διοργάνωση εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.