1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Δώρα στα παιδιά των εργαζομένων της πρόσφερε η Altius Insurance

Δώρα στα παιδιά των εργαζομένων της πρόσφερε η Altius Insurance

Δώρα στα παιδιά των εργαζομένων της πρόσφερε η Altius Insurance
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της η ασφαλιστική εταιρεία Altius Insurance σε μία ωραία ενέργεια πρόσφερε Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων της.

Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία σκόρπισε χαρά και πολλά χαμόγελα, επαναλαμβάνοντας μια διαχρονική ενέργεια που αποτελεί πλέον παράδοση κάθε χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Η Altius Insurance δραστηριοποιείται στον τομέα των ασφαλίσεων, καλύπτοντας όλο το φάσμα των ασφαλιστικών υπηρεσιών όπως: ασφαλίσεις ζωής, ασφαλίσεις γενικών κλάδων και  ασφαλίσεις  υγείας. Στον τομέα των ασφαλειών ζωής, η Εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ολοκληρωμένα προϊόντα που καλύπτουν επαρκώς, ως επί το πλείστον όλες τις ατομικές και οικογενειακές ανάγκες.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής περιλαμβάνουν unit-linked προϊόντα κατάλληλα για τη ζωή, την υγεία, τη σύνταξη και τις σπουδές, καθώς και καλύψεις  ατυχημάτων, ανικανότητας και ασφαλίσεις σοβαρών ασθενειών. Στον τομέα γενικών ασφαλίσεων, η Εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα  παροχών που είναι προσαρμοσμένες σε κάθε σας ανάγκη.

Ασφαλιστικά προγράμματα για προστασία από φωτιά, κλοπή της κατοικίας, ασφάλεια γραφείων και καταστημάτων, αστικής και επαγγελματικής ευθύνης, ασφάλεια ταξιδίου και μεταφοράς εμπορευμάτων, υπολογιστών, σκαφών αναψυχής και οχημάτων.

Βασικό περιουσιακό στοιχείο της Εταιρείας είναι οι άνθρωποι της. Η Altius Insurance είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία τόσο στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, όσο και στον Κλάδο Γενικής Φύσεως.

altius-presents

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.