1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Διάλεξη: Πράσινη Μετάβαση – Εξοικονόμηση Ενέργειας – Νέες Θέσεις Εργασίας –...

Διάλεξη: Πράσινη Μετάβαση – Εξοικονόμηση Ενέργειας – Νέες Θέσεις Εργασίας – Νέοι Κίνδυνοι

Διάλεξη: Πράσινη Μετάβαση – Εξοικονόμηση Ενέργειας – Νέες Θέσεις Εργασίας – Νέοι Κίνδυνοι
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) και τη CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στο πλαίσιο της σειράς διαλέξεων που προωθούν τα θέματα Ασφάλειας και Υγείας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση με θέμα “Πράσινη Μετάβαση – Εξοικονόμηση Ενέργειας – Νέες Θέσεις Εργασίας – Νέοι Κίνδυνοι”.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023   5 μ.μ.

Αμφιθέατρο CNP INSURANCE HOLDINGS

(Λεωφόρος Ακροπόλεως 17, 2006 Στρόβολος)

Η κλιματική κρίση είναι πια γεγονός και δε θα μπορούσε να λείπει από τη θεματολογία των διαλέξεων του Συνδέσμου μας. Επιθυμώντας να συμβάλουμε στην κατανόησή της και στην ευασθητοποίηση για το θέμα αλλά και τα συνεπαγόμενα επακόλουθα στον Τομέα της Ασφάλειας και Υγείας, διοργανώνουμε αυτή την παρουσίαση.

Ομιλητής μας θα είναι ο κ. Χρύσανθος Μαρούχος, ο οποίος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Cyprus International Institute of Management (CIIM), όπως επίσης και μεταπτυχιακό τίτλο στις Ενεργειακές Τεχνολογίες και Αειφόρο Σχεδιασμό (Master of Engineering) από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι εγκεκριμένος Ειδικευμένος Εμπειρογνώμονας και αδειούχος Ενεργειακός Ελεγκτής από το Υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, για κτηριακές εγκαταστάσεις, βιομηχανικές διεργασίες και μεταφορές και διαθέτει δωδεκαετή εμπειρία ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στους τομείς της εξοικονόμησης ενέργειας, της ενεργειακής απόδοσης, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της περιβαλλοντικής διαχείρισης και της μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Έχει συμμετάσχει σαν Μελετητής, Σύμβουλος και Επικεφαλής Ενεργειακός Ελεγκτής σε μεγάλο αριθμό Ενεργειακών Ελέγχων σε Κύπρο και Ελλάδα, όπως επίσης και μελετών μείωσης θερμοκηπιακών αερίων σε κτηριακές εγκαταστάσεις και οχήματα. Είναι επίσης Σύμβουλος για ανάπτυξη συστημάτων Ενεργειακής και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO50001 & ISO14001). Είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης από την ΑΝΑΔ (Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού) και επισκέπτης καθηγητής στο Cyprus College στην Λευκωσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Την παρουσίαση αναμένεται να παρακολουθήσουν επαγγελματίες στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και το ευρύ κοινό. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.