1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Διάλεξη με θέμα την Ασφάλιση Ζωής από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας

Διάλεξη με θέμα την Ασφάλιση Ζωής από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας

Διάλεξη με θέμα την Ασφάλιση Ζωής από το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Θέλοντας να συμβάλει στην προσπάθεια προώθησης του Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας, παρουσιάζει το “Financial Wellbeing Talks”, μια σειρά δωρεάν διαλέξεων και συζητήσεων με στόχο τη δημιουργία σωστά ενημερωμένων, χρηματοοικονομικά εγγράμματων, και ψηφιακά έξυπνων πολιτών.

Αρχή θα γίνει με ένα θέμα που αφορά την Ασφάλιση αφού η πρώτη διάλεξη θα επικεντρωθεί στη σημασία και τα οφέλη της Ασφάλισης Ζωής.

Ομιλητής σε αυτή την πρώτη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM θα είναι ο Αβραάμ Πεκρής, CEO & Ιδρυτής της Huminance Insurance.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί μέσω ΖΟΟΜ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 19:30 – 20:30. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη διάλεξη μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους στο πιο κάτω link.

https://forms.office.com/r/AsqMjCLZP2

Ποιο είναι το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας;

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικής Ευημερίας ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, αποτελώντας το πρώτο μη-κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο στην Κύπρο με στόχο την καταπολέμηση του υψηλού χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού στη χώρα.

Η ανάγκη για τη δημιουργία του Ινστιτούτου προέκυψε από τα ανησυχητικά αποτελέσματα ακαδημαϊκής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, τα οποία καταδεικνύουν το χαμηλό επίπεδο του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού του ενεργού πληθυσμού καθώς και τις σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις που προκύπτουν από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η δημιουργία σωστά ενημερωμένων, χρηματοοικονομικά εγγράμματων, και ψηφιακά έξυπνων πολιτών.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία του προβλήματος, το Ινστιτούτο επιδιώκει να αναλάβει πολλαπλές δράσεις για την ανάδειξη της αξίας της χρηματοοικονομικής παιδείας, μέσω ενημερωτικών ημερίδων και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, συνεχούς επιστημονικής έρευνας και ανάπτυξης προτάσεων για την αντιμετώπιση του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού σε συνεργασία με αρμόδιους θεσμούς.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.