1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Commercial General: Έγινε η κλήρωση του πρώτου μηνιαίου διαγωνισμού για ένα...

Commercial General: Έγινε η κλήρωση του πρώτου μηνιαίου διαγωνισμού για ένα φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου!

Commercial General: Έγινε η κλήρωση του πρώτου μηνιαίου διαγωνισμού για ένα φορτιστή ηλεκτρικού αυτοκινήτου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/01/2023 στα κεντρικά γραφεία της Commercial General η κλήρωση για τον μηνιαίο διαγωγωνισμό που τρέχει στα πλαίσια της καμπάνιας της εταιρείας για προώθηση της περιεκτικής ασφάλισης για Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα.

Ο νικητής του πρώτου μηνιαίου διαγωνισμού ανακοινώθηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας. Νικητής είναι ο κ. Ντέμης Ιωάννου έχοντας κερδίσει ένα φορτιστή Wallbox Ισπανίας, , από την Smartec Mobility Ltd, αξίας €790 +ΦΠΑ!

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/01/2023, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, παρουσία ανεξάρτητου νομικού συμβούλου για διασφάλιση της ορθότητας, διαφάνειας και του αδιάβλητου της διαδικασίας.

Τον φορτιστή παρέδωσαν εκ μέρους της εταιρείας οι κ. Γιώργος Μουζούρης Ανώτερος Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, κ. Θέα Γεωργίου Λειτουργός Marketing και εκ μέρους της Smartec ο κ. Θεόδωρος Τραχωνίτης Marketing Director.

Προυπόθεση για συμμετοχή στον διαγωνισμό που συνεχίζει να τρέχει είναι η ασφάλιση ενός καινούργιου Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου στην εταιρεία με περιεκτική κάλυψη.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.