1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Commercial General: Δεξιώθηκε προσωπικό και γενικούς αντιπροσώπους!

Commercial General: Δεξιώθηκε προσωπικό και γενικούς αντιπροσώπους!

Commercial General: Δεξιώθηκε προσωπικό και γενικούς αντιπροσώπους!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Διεύθυνση της Commercial General Insurance διοργάνωσε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, εορταστικό γεύμα στο εστιατόριο «Το Παντοπωλείο Καλή Όρεξη» παρουσία όλων των μελών του προσωπικού της και των Γενικών της Αντιπροσώπων.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας, καθώς επίσης και η κλήρωση των δώρων της Εταιρείας.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας, κος Ανδρέας Αρτέμης, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τόσο το προσωπικό όσο και τους Γενικούς Αντιπροσώπους της Εταιρείας για την αφοσίωση, την εργατικότητα και τη συμβολή τους στην θετική πορεία της Εταιρείας και ευχήθηκε σε όλους ένα καλό κι εποικοδομητικό νέο έτος.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.