1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Cyprus: Υπέγραψε πενταετή συμφωνία με την Kyndryl για προώθηση της...

CNP Cyprus: Υπέγραψε πενταετή συμφωνία με την Kyndryl για προώθηση της καινοτομίας!

CNP Cyprus: Υπέγραψε πενταετή συμφωνία με την Kyndryl για προώθηση της καινοτομίας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο ηγετικός ασφαλιστικός όμιλος CNP Cyprus υπέγραψε πενταετή συμφωνία υποστήριξης υποδομών με την Kyndryl για προώθηση της καινοτομίας.

Η συμφωνία θα επιταχύνει τη μεταφορά του ασφαλιστικού ομίλου σε ένα υβριδικό cloud περιβάλλον, ενισχύοντας την εμπειρία των πελατών και εργαζομένων, την ασφάλεια και την λειτουργική ανθεκτικότητα

Η Kyndryl, ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υποδομών πληροφορικής στον κόσμο και η CNP Cyprus,o ηγετικός ασφαλιστικός όμιλος στην Κύπρο, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με νέα πενταετή συμφωνία. Η Kyndryl πρόκειται να μεταφέρει την υφιστάμενη υποδομή πληροφορικής της CNP Cyprus σε ένα υβριδικό cloud περιβάλλον υποστηρίζοντας τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού του συστήματος ΙΤ, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και εργαζομένων, της ασφάλειας και της λειτουργικής ανθεκτικότητας.

Ο ασφαλιστικός κλάδος προσαρμόζεται με τις τεχνολογικές εξελίξεις που αλλάζουν τον τρόπο διαχείρισης των εταιρειών, καθώς τόσο οι πελάτες όσο και οι εργαζόμενοι απαιτούν μια καλύτερη ψηφιακή εμπειρία. Σύμφωνα με την Gartner, οι παγκόσμιες δαπάνες πληροφορικής στον κλάδο προβλέπεται να αυξηθούν κατά 7,9% το 2023, φθάνοντας τα 208,4 δισ. δολάρια, και να μεγαλώσουν με σύνθετο ετήσιο ρυθμό αύξησης 8,1% έως το 2027.

Η CNP Cyprus ανέθεσε στη Kyndryl τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός υβριδικού cloud περιβάλλοντος σύμφωνα με το όραμά της για ενίσχυση των λειτουργιών της και υποστήριξη της αναπτυξιακής της στρατηγικής για μεγαλύτερη τεχνική και εμπορική ευελιξία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Ασφαλιστική: Παγκύπριο Συνέδριο 2024 «Θωρακίζουμε το σήμερα...κτίζουμε το αύριο!»

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Kyndryl στις υπηρεσίες Digital Workplace Services, η CNP Cyprus θα βασιστεί επίσης στην εταιρεία πληροφορικής για τη δημιουργία μιας εμπειρίας με επίκεντρο τον εργαζόμενο, χρησιμοποιώντας εργαλεία συνεργασίας στο cloud. Αυτό θα επιτρέψει στους υπαλλήλους που εργάζονται υβριδικά να εκτελούν εργασίες από οποιαδήποτε τοποθεσία ή ενώ βρίσκονται εν κινήσει. Παράλληλα, θα προωθήσει την αυξημένη παραγωγικότητα, την κεντρική συνεργασία και επικοινωνία, καθώς και μια κουλτούρα ανθεκτικότητας και επιχειρησιακής συνέχειας.

«Αναζητούμε συνεχώς την καινοτομία για να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών μας και να προωθήσουμε μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία για τους εργαζομένους μας», δήλωσε ο Guillaume de Winter, Deputy CEO της CNP Cyprus. «Εδώ και χρόνια, η Kyndryl είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης μας, διαδραματίζοντας ουσιαστικό ρόλο στο να μας βοηθήσει να πετύχουμε πολλά ορόσημα κατά τη διάρκεια του συνεχιζόμενου ταξιδιού για τον μετασχηματισμό μας. Με αυτή την ανανεωμένη συνεργασία, έχουμε εμπιστοσύνη στην επίτευξη των στόχων μας», δήλωσε ο Λεωνίδας Μούσκος, Group IT Manager της CNP Cyprus.

Στο επίκεντρο της νέας συμφωνίας βρίσκεται η ισχυρή εστίαση στην ασφάλεια. Η Kyndryl θα παρέχει ενισχυμένες υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και ανθεκτικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση και υποστήριξη περιστατικών ασφάλειας δικτύου. Θα παρέχει επίσης αυξημένη υποστήριξη για τους ελέγχους και τις διαδικασίες ασφαλείας, εξασφαλίζοντας ένα ισχυρό και ασφαλές περιβάλλον για τον οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Επίσημη επιβεβαίωση για τις διαπραγματεύσεις πώλησης της CNP Cyprus - Τα επόμενα βήματα και το χρονοδιάγραμμα

«Η CNP Cyprus είναι ένας μακροχρόνιος πελάτης μας και η επιτυχία της έχει μεγάλη σημασία για εμάς», δήλωσε ο Απόστολος Λεωνιδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Kyndryl Ελλάδας και Κύπρου. «Η εταιρεία δίνει μεγάλη έμφαση τόσο στην εμπειρία των πελατών όσο και των εργαζομένων της και δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τη συνεχή καινοτομία της βοηθώντας στην επιτάχυνση των προσπαθειών εκσυγχρονισμού της».

«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι ένα διαρκές ταξίδι και όχι ένας σταθερός προορισμός και αποτελεί έμπνευση να βλέπεις πελάτες όπως η CNP Cyprus να εκτιμούν τη συνεχή καινοτομία», δήλωσε ο Μάριος Καπιρής, Γενικός Διευθυντής της Kyndryl Κύπρου. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο στρατηγικός συνεργάτης της CNP Cyprus, η οποία μας εμπιστεύεται για τον μετασχηματισμό της, είτε πρόκειται για τη μετάβαση στο cloud, είτε για τη βελτίωση του ψηφιακού χώρου εργασίας, είτε για τη διασφάλιση ισχυρών μέτρων ασφαλείας».

Αυτή η νέα συνεργασία μεταξύ της CNP Cyprus και της Kyndryl είναι το επόμενο στάδιο μιας σχέσης που χρονολογείται από το 2013, με σκοπό την υποστήριξη των στόχων τεχνολογικού εκσυγχρονισμού της CNP Cyprus. Η CNP Cyprus επέλεξε την Kyndryl λαμβάνοντας υπόψη την πορεία της ως στρατηγικός συνεργάτης, τη μακρά ιστορία της στην εκτέλεση σύνθετων έργων μετασχηματισμού στον ασφαλιστικό τομέα και τη δύναμη του δικτύου συνεργατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.