1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP CYPRIALIFE: Gold Award for Best use of Technologies in Customer...

CNP CYPRIALIFE: Gold Award for Best use of Technologies in Customer Service

CNP CYPRIALIFE: Gold Award for Best use of Technologies in Customer Service
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν, στους ανοικτούς χώρους του Lemon Park, τα Cyprus Customer Excellence Awards 2023 Awards 2023 τα οποία διοργανώνει κάθε χρόνο η Boussias Cyprus.

Στην εκδήλωση, που σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία,  βραβεύτηκαν εταιρείες που έχουν διακριθεί στον τομέα της τεχνολογίας και της εξυπηρέτησης πελατών στην Κυπριακή αγορά. 

Η CNP CYPRIALIFE, η οποία πρωταγωνιστεί στην Ασφαλιστική Βιομηχανία του κλάδου Ζωής, κατέκτησε το Gold award for Best use of Technologies in Customer Service! Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της εταιρείας, η Γενική Διευθύντρια, κα. Ανδρεανή Καλλιμάχου.

Το βραβείο αντικατοπτρίζει τη σταθερή δέσμευση της CNP CYPRIALIFE για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της, αξιοποιώντας όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που έχει στην διάθεσή της. Σκοπός, η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας των ασφαλισμένων της.

Η δημιουργία ενός ολιστικού ηλεκτρονικού οικοσυστήματος, που περιλαμβάνει πέντε διαδικτυακές πλατφόρμες και εφαρμογές, υποστηρίζει τον πλήρη κύκλο ζωής των ασφαλιστικών συμβολαίων των πελατών της. Στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, η τεχνολογία έχει νόημα μόνο αν υπηρετεί τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.