1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: Σειρά Διαλέξεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην...

CNP Ασφαλιστική: Σειρά Διαλέξεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία

CNP Ασφαλιστική:  Σειρά Διαλέξεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η CNP Ασφαλιστική, μέλος του ηγετικού ασφαλιστικού ομίλου CNP CYPRUS, σε συνεργασία με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Σύνδεσμο Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, εγκαινίασαν σειρά διαλέξεων για θέματα Ασφάλειας και Υγείας. Το περιεχόμενό τους έχει ειδικό ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους, τους Επαγγελματίες Ασφάλειας & Υγείας  και το ευρύ κοινό.

Η πρώτη διάλεξη, με αντικείμενο τους Κανονισμούς για τη Διαχείριση των θεμάτων Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία και την εφαρμογή τους, συνδιοργανώθηκε στις 18 Μαΐου 2022, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP CYPRUS στη Λευκωσία.

Ομιλητές ήταν η κα Μαρίνα Κουγιάλη, Λειτουργός Επιθεώρησης Εργασίας στο Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και η κα Ηλιάνα Αντωνίου, Λειτουργός Ασφάλειας και Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου.  Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η επόμενη διάλεξη με θέμα «Νέα Στρατηγική για τα Χημικά Προϊόντα – η επιφάνεια με Νομοθεσία για Ασφάλεια και Υγεία», έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου 2022 στον ίδιο χώρο. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί από τη Δρ. Τασούλα Κυπριανίδου – Λεοντίδου, Ανώτερη Λειτουργό Επιθεώρησης Εργασίας στον Κλάδο Χημικής Προστασίας και Ασφάλειας Υπηρεσιών του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP Assurances και CNP Cyprus: Αποτελέσματα 2023 με στέρεες επιχειρηματικές επιδόσεις και επιτυχημένη ανάπτυξη

Αυτή η κοινή πρωτοβουλία έχει ένα ξεκάθαρο στόχο: Να προσφέρει ενημέρωση για τον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα Ασφάλειας και Υγείας και να δυναμώσει την αντίληψη της σημαντικότητάς του στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.