1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2022

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2022

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Κάλυψε τους συμμετέχοντες στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με τη Δύναμη Ασφάλειας της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ έτρεξαν οι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού ΓΣΟ, που διεξήχθη με επιτυχία το διήμερο 19 & 20 Μαρτίου στη Λεμεσό.

Για ακόμα μια χρονιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ήταν Χορηγός Ασφάλειας και Υγείας στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου, προσφέροντας ισχυρή προστασία στους συμμετέχοντες.

Στον αγώνα, η  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, συμμετείχε με τη δική της ομάδα από αθλητές και εθελοντές, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις πτυχές του μεγάλου αθλητικού αυτού γεγονότος.

Ο Λειτουργός Πωλήσεων & Στήριξης Εργασιών της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Μιχάλης Κωνσταντίνου, απένειμε τα βραβεία στους άνδρες που πρώτευσαν στον Ημι-Μαραθώνιο δρόμο των 21 χιλ.

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ επιθυμεί να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, τους διοργανωτές, τους χορηγούς και υποστηρικτές της εκδήλωσης και τους αθλητές που έλαβαν μέρος. Ειδική αναφορά αξίζει στους εθελοντές που προσέφεραν ανεκτίμητη βοήθεια. Με τη συμβολή όλων ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.