1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: Εκδήλωση για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία

CNP Ασφαλιστική: Εκδήλωση για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία

CNP Ασφαλιστική: Εκδήλωση για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, η CNP Ασφαλιστική, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου, πραγματοποίησαν μια ειδική εκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και επιπτώσεις στην υγεία».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2024, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων του Ομίλου της CNP Cyprus στη Λευκωσία και την παρακολούθησαν επαγγελματίες από τον τομέα της Ασφάλειας & Υγείας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Γιάννης Παναγιώτου, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής της CNP Ασφαλιστική, κ. Ανδρέας κ. Στυλιανού και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, κα Ειρήνη Χρυσού. Ομιλητές ήταν ο Δρ. Χρύσανθος Σαββίδης, Ανώτερος Λειτουργός Επιθεώρησης Εργασίας, Προϊστάμενος κλάδου ποιότητας αέρα, ο Δρ. Παναγιώτης Κουής, Διευθυντής Έργου LIFE MEDIA της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κύπρου και ο Δρ. Θεόδωρος Λύτρας, Επίκουρος Καθηγητής, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Ακολούθησε ανοικτή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.