1. Home
  2. wpbdp_listing
  3. P.F.A. Insurance Link Agents, Sub Agents & Consultants Ltd

P.F.A. Insurance Link Agents, Sub Agents & Consultants Ltd

P.F.A. Insurance Link Agents, Sub Agents & Consultants Ltd
Τηλέφωνο
70088883
Πλήρης Διεύθυνση
Ναβαρίνου 10 Άγιος Ανδρέας
P.O. Box 24087, 1701 Λευκωσία, Κύπρος
Περιγραφή

Η Insurancelink ιδρύθηκε το 1988 στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ (ΗΠΑ), από τον Σάββα Χριστοφόρου. Εδώ και 30 χρόνια παρέχει οικονομικές λύσεις Ασφαλιστικών Υπηρεσιών και Χρηματοοικονομικών Συμβουλών για ιδιώτες και επιχειρηματίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται για την ακεραιότητά μας, τον επαγγελματισμό και το ήθος μας, καθώς και για την αφοσίωσή μας στην άρτια ενημερωμένη καθοδήγηση των πελατών μας κατά την επιλογή της καταλληλότερης λύσης για τις ανάγκες τους. Με τεράστια εμπειρία στον τομέα των Ασφαλειών, στηριζόμενοι σε ένα πλούσιο ακαδημαϊκό και επαγγελματικό γνωστικό υπόβαθρο, είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο συμφέρουσες για εκείνους, εισηγήσεις.

Στην Insurancelink παρέχουμε ασφαλιστική κάλυψη, διαπραγματεύομαστε και εφαρμόζουμε λύσεις Ασφάλισης και Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού σε συνεργασία με μεγάλους Ασφαλιστικούς Φορείς στην Κύπρο και στο εξωτερικό, και προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα Ασφαλιστικών Πακέτων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και Λύσεων Χρηματοοικονομικού Σχεδιασμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.