1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Best Global Brand Ranking of 2021: Δύο ασφαλιστικές ανάμεσα στα καλύτερα...

Best Global Brand Ranking of 2021: Δύο ασφαλιστικές ανάμεσα στα καλύτερα Brands του κόσμου

Best Global Brand Ranking of 2021: Δύο ασφαλιστικές ανάμεσα στα καλύτερα Brands του κόσμου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δύο ασφαλιστικές εταιρείες συναντούμε και φέτος ανάμεσα στα 100 καλύτερα Brands του κόσμου, σύμφωνα με την κατάταξη «Best Global Brand Ranking of 2021» της Interbrand, συμβουλευτικής εταιρείας ειδικευμένης σε θέματα Branding.

Η πρώτη εταιρεία που συναντούμε είναι ο γερμανικός κολοσσός Allianz η οποία βρίσκεται φέτος στην 34η θέση με την αξία της επωνυμίας της να ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια και να παρουσιάζει αύξηση 17% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που η αξία τις ήταν λίγο κάτω από τα 13 εκατομμύρια. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την ανοδική πορεία της εταιρείας στην συγκεκριμένη κατάταξη από το 2007 όταν συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά.

Best Global Brand Ranking
Πηγή: Interbrand Website

Με ανάρτηση της στο Linkedin η εταιρεία γιορτάζει αυτό το επίτευγμα και τονίζει ότι αυτό έγινε πραγματικότητα χάρη στους ξεχωριστούς εργαζόμενους της εταιρείας.

Για να γιορτάσει, λοιπόν, αυτή κατάκτηση η εταιρεία έγραψε μία επιστολή προς την Allianz του μέλλοντος περιγράφοντας τις προσδοκίες από τους μελλοντικούς τους εαυτούς. Αυτή η επιστολή συνοδεύετε με ένα NFT έργο τέχνης που το αποτελούν οι υπογραφές των πάνω από 150,000 εργαζομένων της εταιρείας και επιβεβαιώνει την δέσμευση για περεταίρω ώθηση της αλλαγής στον οργανισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's of London: Ανεπαρκής σε θέματα ESG, σύμφωνα με έκθεση

Όπως τονίζει η εταιρεία η επιστολή και το έργο τέχνης θα «δουλέψουν» σαν ενέχυρο ότι θα συνεχίζουν να διαμορφώνουν μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τον άνθρωπο και τον πλανήτη μας. Το γράμμα μπορείτε να το δείτε εδώ.

Η δεύτερη εταιρεία που συναντούμε στην συγκεκριμένη κατάταξη είναι ο Γαλλικός κολοσσός ΑΧΑ. Η Γαλλική εταιρεία βρίσκεται στην 48η θέση, σημειώνοντας επίσης αύξηση της τάξης του 10%. Η ΑΧΑ βρίσκεται επίσης στην συγκεκριμένη κατάταξη από το 2007 και έχει τα τελευταία 10 χρόνια ανοδική πορεία. Η αξία της σαν Brand σήμερα είναι λίγο κάτω από τα 13,5 εκατομμύρια ενώ η αντίστοιχη περσινή της ήταν λίγο πάνω από τα 12 εκατομμύρια.  Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την πορεία της εταιρείας από το 2007.

Best Global Brand Ranking
Πηγή: Interbrand Website

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.