1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από Μινέρβα

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από Μινέρβα

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου από Μινέρβα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου ανακοίνωσε η ασφαλιστική εταιρεία Μινέρβα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στις 29 Οκτωβρίου 2021 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου ενέκρινε το Ενημερωτικό Δελτίο της Εταιρείας που αφορά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με έκδοση 99.999.206 Δικαιωμάτων Προτίμησης (Rights) προς όλους τους μετόχους της Εταιρείας που θα κατέχουν μετοχές στις 5 Νοεμβρίου 2021 και εισαγωγή των εν λόγω Δικαιωμάτων Προτίμησης καθώς και των μετοχών που θα προκύψουν από την άσκηση τους προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (το «ΧΑΚ»), νοουμένου ότι εξασφαλισθεί η σχετική έγκριση του Συμβουλίου του ΧΑΚ.

Τα Δικαιώματα Προτίμησης (Rights) θα εκδοθούν και θα παραχωρηθούν σε αναλογία ένα Δικαίωμα για κάθε μία υφιστάμενη μετοχή. Κάθε τρία Δικαιώματα Προτίμησης που θα ασκηθούν θα μετατρέπονται σε τέσσερις πλήρως πληρωθείσες συνήθεις μετοχές, ονομαστικής αξίας €0,01 η κάθε μία με Τιμή Άσκησης €0,015 ανά Νέα Μετοχή.

Το δελτίο αφορά επίσης την αίτηση για εισαγωγή και διαπραγμάτευση στο ΧΑΚ 166.666.666 νέων μετοχών της Εταιρείας που θα εκδοθούν και θα παραχωρηθούν μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης προς τον κ. Μάριο Κουτσοκούμνη με Τιμή Έκδοσης €0,015 ανά νέα μετοχή έναντι συνολικού τιμήματος €2.499.999,99 (η «Ιδιωτική Τοποθέτηση»). Επισημαίνεται ότι μέχρι 299.998.940 νέες συνήθεις μετοχές ονομαστικής αξίας €0,01 η κάθε μία (οι «Νέες Μετοχές») δύναται να προκύψουν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω της έκδοσης Δικαιωμάτων Προτίμησης και της Ιδιωτικής Τοποθέτησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του 2023 για τη Μινέρβα Ασφαλιστική

Πηγή: stockwatch.com.cy

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.