1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αυτοί είναι οι Χορηγοί και οι εταιρείες που συμμετέχουν στο μεγάλο...

Αυτοί είναι οι Χορηγοί και οι εταιρείες που συμμετέχουν στο μεγάλο Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Υγείας!

Αυτοί είναι οι Χορηγοί και οι εταιρείες που συμμετέχουν στο μεγάλο Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Υγείας!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στον «αέρα» θα βρίσκεται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου το 3ο Αφιέρωμα του Cyprus Insurance News.  Το νέο αφιέρωμα του μοναδικού μέσου ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα μας, έχει θέμα την «Ασφάλιση Ατυχημάτων & Υγείας» θέλοντας να αναδείξει την αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης την εποχή του ΓεΣΥ.

Το Αφιέρωμα στηρίζουν μέσα από τις Χορηγίες τους και τη συμμετοχή τους Ασφαλιστικές Εταιρείες, Μεσίτες και Ασφαλιστικά Γραφεία του.

Χρυσός Χορηγός του Αφιερώματος είναι η Κόσμος Ασφαλιστική.

Αργυρός Χορηγός του Αφιερώματος είναι η Ideal Insurance.

Χάλκινος Χορηγός του Αφιερώματος είναι η HJS Insurance.

Χορηγός της ενότητας «Συμβόλαια & Καλύψεις» του αφιερώματος είναι η Corim Insurance.

Στο Αφιέρωμα συμμετέχουν με δημοσίευση άρθρου και οι: SoEasy Insurance, AIC Insurance και Turnkey Insurance & Reinsurance Brokers!

Για όσες άλλες εταιρείες επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Αφιέρωμα, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Το αφιέρωμα του Cyprus Insurance News έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού γύρω από τα συμβόλαια Ασφάλισης Ατυχημάτων & Υγείας αλλά και να φωτίσει τους λόγους που ακόμη και στην εποχή του ΓεΣΥ είναι πολύ σημαντική.

Το αφιέρωμα θα συμπεριλαμβάνει περισσότερα από 25 χρηστικά άρθρα για την Ασφάλιση Ατυχημάτων & Υγείας καθώς και άλλη συναφή αρθρογραφία.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.