1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Σήμερα το συνέδριο της SoEasy Insurance και της Arch – Δείτε...

Σήμερα το συνέδριο της SoEasy Insurance και της Arch – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα!

Σήμερα το συνέδριο της SoEasy Insurance και της Arch – Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη στο Party City, στη Βιομηχανική Περιοχή Νήσου στη Λευκωσία, το συνέδριο που διοργανώνει η  SoEasy Insurance σε συνεργασία με την Arch Insurance με τίτλο «Οικονομία, Πληθωρισμός & Ασφαλίσεις Γενικού Κλάδου».

Το συνέδριο που είναι ανοικτό για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της εταιρείας θα ξεκινήσει τις εργασίες του στις 3:00 μμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 6:00μμ ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης εκπαίδευσης (CPD) για 2 ώρες.

Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου που είναι ανοικτό για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της εταιρείας, θα βρίσκεται και ο διακεκριμένος Οικονομολόγος Μάριος Κληρίδης. Στην ομιλία του ο κ. Κληρίδης θα αναφερθεί στις βραχυπρόσθεσμες και μακροπρόθεσμες προκλήσεις και προοπτικές της Κυπριακής Οικονομίας.

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα Συνεδρίου

02:30 – 03:30 – Εγγραφές Συνέδρων

03:00 – 03:15 – Χαιρετισμοί

  • Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος SoEasy Insurance
  • Πάνος Ιωάννου, για την Arch Insurance
  • Jerry Tighe
  • Κυριάκος Ανδρέου, Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ

03:15 – 03:45 – The Trends Shaping the Insurance Industry in 2023 and Beyond

  • Valandis Elpidoforou, Head of Property and Casualty, Arch Re

03:45 – 04:45 – Cyprus Economy, Short-Term, Long-Term Challenges and Prospects

  • Marios Clerides, Economist

04:45 – 05:00 – Break

05:00 – 06:00 – The Future of the Intermediary

  • Panel Discussion – Coordination Panos Ioannou

06:00 – 07:00 – Coctail

Το βιογραφικό του κ. Κληρίδη

Ο Μάριος Κληρίδης εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Ελληνικής Τράπεζας το 1982 ως Επικεφαλής Προγραμματισμού & Έρευνας.  Έπειτα, ανέλαβε επιπρόσθετα καθήκοντα  στην  Υπηρεσία Καρτών & Λιανικής Τραπεζικής,  στον Τομέα Επενδύσεων, στη Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων και στη Διεθνή Τραπεζική.

Το 2001 διορίσθηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου με πενταετές συμβόλαιο. Επέστρεψε στην Ελληνική Τράπεζα το 2006, ως Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνου και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας  όπου παρέμεινε μέχρι   τον Σεπτέμβριο του 2015.

Είναι μέλος στο Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Πρόεδρος της Εταιρείας Κυπριακών Οικονομικών Μελετών και μέλος του Συμβουλίου του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, σχετικά με το Τραπεζικό Σύστημα της Κύπρου και τα χρηματοοικονομικά της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.