1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αύριο η δημοσιογραφική διάσκεψη για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ΣΑΕΚ και...

Αύριο η δημοσιογραφική διάσκεψη για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ΣΑΕΚ και Europa Donna για το δικαίωμα στη λήθη!

Αύριο η δημοσιογραφική διάσκεψη για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ΣΑΕΚ και Europa Donna για το δικαίωμα στη λήθη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας μεταξύ Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ) και Europa Donna ώστε άτομα με ιστορικό καρκίνου να έχουν πλέον το δικαίωμα να απολαμβάνουν οφέλη από ασφαλιστικές εταιρείες, θα γνωστοποιήσουν, αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη οι δύο οργανισμοί.

Η Δημοσιογραφική Διάσκεψη διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου σε συνεργασία με την Europa Donna και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:00 το πρωί.

Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε η συμφωνία των δύο οργανισμών σε συνάντηση που είχαν τον Οκτώβριο με τον Υπουργό Υγείας και στην οποία συμμετείχαν επίσης ο ΟΣΑΚ, ο Σύνδεσμος Τραπεζών και η Έφορος Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Η συμφωνία προνοεί ότι από την 1/1/2023 άτομα με ιστορικό από καρκίνο θα δικαιούνται να λαμβάνουν υπηρεσίες από ασφαλιστικές εταιρείες για σκοπούς δανειοδότησης, ανέγερση πρώτης κατοικίας.

Το Cyprus Insurance News θα είναι παρών στην δημοσιογραφική διάσκεψη και θα σας μεταφέρει έγκαιρα και έγκυρα όλες τις λεπτομέρειες της σημαντικής αυτής συμφωνίας!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.