1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Atlantic Insurance: Εξετάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου

Atlantic Insurance: Εξετάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου

Atlantic Insurance: Εξετάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του 1ου εξαμήνου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με ανακοίνωση της προς το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Atlantic Insurance ενημερώνει ότι θα συνέλθει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει με σκοπό να εξετάσει τα μη ελεγμένα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2022.

Σύμφωνα με προγενέστερη ανακοίνωση της εταιρείας τον περασμένο μήνα, το συγκρότημα Atlantic αναμένει μειωμένα αποτελέσματα για το πρώτο εξάμηνο του 2022 σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο κυρίως ως αποτέλεσμα των ζημιών του επενδυτικού χαρτοφυλακίου της Εταιρείας έναντι επενδυτικών κερδών το 2021.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.