1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Atlantic Insurance: Επιστρέφει μέρισμα 12 σεντς ανά μετοχή για το 2021

Atlantic Insurance: Επιστρέφει μέρισμα 12 σεντς ανά μετοχή για το 2021

Atlantic Insurance: Επιστρέφει μέρισμα 12 σεντς ανά μετοχή για το 2021
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε συνεδρία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, το Διοικητικό Συμβούλιο της ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LTD λαμβάνοντας υπόψη του τα οικονομικά αποτελέσματα του 2021 αποφάσισε την καταβολή μερίσματος ύψους 8,5 σεντς ανά μετοχή ενώ επιπρόσθετα λόγω της υψηλής κερδοφορίας του επενδυτικού χαρτοφυλακίου αποφασίστηκε να προταθεί και η καταβολή ειδικού μερίσματος 3,5 σεντς. Συνεπώς το συνολικό μέρισμα θα ανέλθει στα 12,0 σεντς ανά μετοχή.

Η καταβολή των εν λόγω μερισμάτων αναμένετε να εγκριθούν από τους μετόχους κατά την διάρκεια της  Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, η ώρα 17:00 στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίας του το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας μελέτησε και ενέκρινε την Έκθεση Διαχείρισης, την Έκθεση Εταιρικής Διακυβέρνησης, τις Ελεγμένες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του Συγκροτήματος και τις Ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις της Μητρικής Εταιρείας για το 2021.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε όπως προτείνει για έγκριση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τις ακόλουθες αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου:

•             Προέδρος της Επιτροπής Ελέγχου: Αύξηση της αμοιβής από €5.000 σε €7.000 ετησίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Εντυπωσιακή αύξηση κερδοφορίας για την Atlantic Insurance το 2023

•             Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων: Καθορισμός της αμοιβής σε €14.000 ετησίως. •             Μέλη τοι-) Διοικητικού Συμβουλίου: Η αμοιβή να παραμείνει σε €1.000 ετησίως

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.