1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ασφαλιστικό Ινστιτούτο: Κοπή Βασιλόπιτας με παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος και ενός...

Ασφαλιστικό Ινστιτούτο: Κοπή Βασιλόπιτας με παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος και ενός νέου βιβλίου!

Ασφαλιστικό Ινστιτούτο: Κοπή Βασιλόπιτας με παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος και ενός νέου βιβλίου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην παρουσία σύσσωμης της ασφαλιστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2022, η κοπή της βασιλόπιττας του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου εν όψη της νέας χρονιάς.  

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν και η Αναπληρώτρια Έφορος Ασφαλίσεων κα. Τώνια Τσαγγάρη, η οποία έκοψε και την βασιλόπιττα!

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου, κύριος Χαράλαμπος Χαμπουρής, αφού ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά με υγεία, υπομονή και αισιοδοξία, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου αλλά και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαμπουρής «υπηρετώντας όλοι την αποστολή μας, πιστεύουμε ότι η συνεχής επιμόρφωση των στελεχών της ασφαλιστικής βιομηχανίας είναι καθοριστικής σημασίας και συμβάλει στην καταξίωση του θεσμού ψηλότερα στη συνείδηση της κοινωνίας».

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης, παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο που έχει εκδώσει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο με τίτλο «Η πρακτική της ανάληψης κινδύνων». Το βιβλίο έχει ως βάση το βιβλίο Underwriting Practice του Chartered Insurance Institute (CII) του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι γραμμένο σε απλή γλώσσα και περιγράφει με λεπτομέρεια αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε γύρω από την Πρακτική Ανάληψης Κινδύνων.

Η ετοιμασία του βιβλίου ανατέθηκε από το Ινστιτούτο στον κ. Μιλτιάδη Μιλτιαάδου, τον οποίο ο κ. Χαμπουρής ευχαρίστησε για την εξαιρετική του εργασία.

Το κόστος του βιβλίου ανέρχεται στα 50 ευρώ και διατίθεται από τα γραφεία του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου και στο eshop.iic.org.cy

Κατά την ίδια εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου κ. Ανδρέας Ευσταθίου, παρουσίασε το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου για το 1ο εξάμηνο του 2023.

Το αναλυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει 40 εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν στόχο να καλύψουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μελών του ινστιτούτου. Η εκπαίδευση θα γίνεται με τη συμβολή διακεκριμένων εκπαιδευτικών από τον Ασφαλιστικό Χώρο, Κύπρου και Ελλάδας.

Με το τέλος της εορταστικής και λιτής εκδήλωσης, ακολούθησε γεύμα με τους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν αυτό το ευχάριστο, από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις, διάλλειμα.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.