1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αποζημίωση 850.000 ευρώ σε μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Αποζημίωση 850.000 ευρώ σε μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Αποζημίωση 850.000 ευρώ σε μοτοσικλετιστή μετά από τροχαίο στη Λεμεσό
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Αποζημίωση ύψους 850.000 ευρώ έλαβε νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας μετά από σοβαρό τραυματισμό που έχει υποστεί μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό.

Οδηγός οχήματος ενώ οδηγούσε το όχημα του στη Λεμεσό παρέλειψε να σταματήσει σε Αλτ  ανακόπτοντας την ευθεία πορεία μοτοσυκλέτας που οδηγούσε νεαρός μοτοσικλετιστής.  Αποτέλεσμα της ανακοπής ήταν η σύγκρουση των δύο οχημάτων, η πρόσκρουση της μοτοσικλέτας στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα και η πτώση του νεαρού στην άσφαλτο με αποτέλεσμα  τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού και λόγο της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης  που ακολούθησε ο νεαρός, η κατάσταση του κατέστη μη ανατρέψιμη, καθώς οι τραυματισμοί του άφησαν σοβαρά μόνιμα κατάλοιπα.

Με τη σταθεροποίηση της κατάσταση της υγείας του νεαρού και μετά την περισυλλογή όλων των  σχετικών ιατρικών και αστυνομικών εκθέσεων,  καταχωρήθηκε αγωγή από το δικηγορικό γραφείο Μαρίνου Σιαμπαρτά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για ανάκτηση αποζημίωσης λόγω του σοβαρού τραυματισμού που έχει υποστεί ο νεαρός. Έτσι άρχισε δικαστηριακή διαδικασία παράλληλα με την έναρξη σειράς εντόνων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δικηγόρων της ασφαλιστικής εταιρείας και τον δικηγόρο του νεαρού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τι θα γίνει με τις κάμερες φωτοεπισήμανσης στους δρόμους της Κύπρου;

Το ποσό των 850.000 ευρώ είχε συμφωνηθεί ως δίκαιη αποζημίωση μεταξύ των δικηγόρων των διαδίκων ως εξώδικη διευθέτηση για την εν λόγω παρούσας υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.