1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Άρθρα
  6. »
  7. Anytime Blog: Αποθηκευτικοί χώροι που δεν ήξερες ότι έχεις στο σπίτι...

Anytime Blog: Αποθηκευτικοί χώροι που δεν ήξερες ότι έχεις στο σπίτι σου

Anytime Blog: Αποθηκευτικοί χώροι που δεν ήξερες ότι έχεις στο σπίτι σου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα καθόλου… σπάνιο φαινόμενο είναι το φαινόμενο του σπιτιού που ενώ κάνει ώρες να συμμαζευτεί σωστά, μ’ έναν μαγικό τρόπο μπορεί να γίνει και πάλι ακατάστατο σε χρόνο ρεκόρ! Φυσικά, το γνωστό αυτό «φαινόμενο», έχει συνήθως τις ρίζες του σε ένα πρόβλημα που δεν έχουμε επισημάνει: την έλλειψη αποθηκευτικών χώρων. Όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι λοιπόν το σπίτι μας, υπάρχει πάντα τρόπος να τους δημιουργήσουμε.

αποθηκευτικοί χώροι

Γιατί να μην το κρεμάσεις;

Μικρά διακοσμητικά, βιβλία, γλάστρες εσωτερικού χώρου και πολλά άλλα είναι συχνά τα μικροαντικείμενα εκείνα που μας οδηγούν σε ένα συνηθισμένο λάθος: βιβλιοθήκες και ραφιέρες που δείχνουν να διαδέχονται η μία την άλλη και ο όγκος που καταλαμβάνουν είναι συχνά δυσανάλογος σε σχέση με το τι μας προσφέρουν. Έτσι, αντί να το τοποθετήσεις στο πάτωμα, έχεις σκεφτεί να το… κρεμάσεις; Συγκεκριμένοι τοίχοι του σπιτιού σου προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα. Μπορείς να κρεμάσεις σ’ αυτούς ράφια, στα οποία μετά θα τοποθετήσεις πράγματα με τέτοιον τρόπο ώστε και να λειτουργούν ως διακόσμηση και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο.

Οι γάντζοι δεν είναι μόνο για τους πειρατές!

Κάτι τόσο μικρό που μπορεί όμως και μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Ειδικότερα σε χώρους όπως η κουζίνα ή το μπάνιο, αλλά ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα, στο εσωτερικό της ντουλάπας, μπορούν να μας εξασφαλίσουν επιπλέον θέσεις για μικροπράγματα γρήγορα, έξυπνα και απλά. Μαγικό; Τώρα στην κουζίνα οι κουτάλες και άλλα μικροεργαλεία μαγειρικής σταματούν να σουλατσάρουν άτακτα μες στα συρτάρια, στο μπάνιο οι πετσέτες γίνονται ξαφνικά άμεσα προσβάσιμες και στην κρεβατοκάμαρα, στο εσωτερικό της ντουλάπας μας, οι ζώνες δεν πετιούνται από το πουθενά.

αποθηκευτικοί χώροι

Κάτω απ’ το κρεβάτι κρύβεται ένα… γεμάτο κουτί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5 Tips για προστασία των ελαστικών σας - Πώς να τα κάνετε να κρατήσουν περισσότερο

Ορισμένα κρεβάτια διαθέτουν ήδη αποθηκευτικό χώρο, πράγμα που μας λύνει τα χέρια. Τι γίνεται όμως όταν ο κατασκευαστής δεν το είχε προβλέψει για εμάς; Κανένα πρόβλημα. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας – ή μάλλον πιο συγκεκριμένα σε κουτιά! Υπολογίζουμε τον χώρο που έχουμε στη διάθεσή μας, μετρούμε διαστάσεις, σκεφτόμαστε αν τα προτιμάμε με ροδάκια ή χωρίς, σε τι υλικό και απόχρωση και είμαστε ένα βήμα πριν δημιουργήσουμε έναν ακόμα αποθηκευτικό χώρο, έτοιμο να φιλοξενήσει ό,τι θέλουμε. Και επειδή είμαστε στην κρεβατοκάμαρα, δεν ξεχνάμε να κάνουμε και ένα γρήγορο τσεκ στα συρτάρια μας, να δούμε αν αξιοποιούμε σωστά το εσωτερικό τους.

Γιατί μας αρέσει άραγε τόσο πολύ ένα συμμαζεμένο σπίτι; Μα, είναι το καταφύγιό μας, ο χώρος που χαλαρώνουμε και περνάμε όμορφες στιγμές! Αυτός ο χώρος θέλουμε να μας προσφέρει ζεστασιά και ασφάλεια. Και σίγουρα ακόμα περισσότερο αν το έχουμε ασφαλίσει στην Anytime!

Πηγή: Anytime Blog

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.