1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ancoria Insurance: Ενημέρωση για αλλαγές σχετικά με το Money Market Fund

Ancoria Insurance: Ενημέρωση για αλλαγές σχετικά με το Money Market Fund

Ancoria Insurance: Ενημέρωση για αλλαγές σχετικά με το Money Market Fund
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για αλλαγές στα Money Market Funds ενημερώνει με ανακοίνωση της η Ancoria Insurance.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών μας για ευθυγράμμιση των προϊόντων και υπηρεσιών μας με τις ανάγκες και τα συμφέροντα των πελατών μας, έχουμε προχωρήσει σε αλλαγές στα Money Market Funds SEK/USD/GBP («Ταμεία»). 

Ο καινούργιος επενδυτικός στόχος των Ταμείων εξακολουθεί να είναι η επίτευξη απόδοσης ανάλογης αυτής των επιτοκίων χρηματαγοράς στο νόμισμα αναφοράς του κάθε Ταμείου και η παροχή υψηλού επιπέδου προστασίας κεφαλαίου. Ωστόσο, η επενδυτική στρατηγική των Ταμείων αλλάζει για να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην επίτευξη του επενδυτικού στόχου. Η νέα επενδυτική στρατηγική των Ταμείων θα περιλαμβάνει μεγαλύτερες τοποθετήσεις σε μέσα χρηματαγοράς, παρά σε τραπεζικές καταθέσεις, ενισχύοντας έτσι τη διασπορά που τα Ταμεία προσφέρουν στους επενδυτές τους. 

Αυτή η αλλαγή στρατηγικής δεν αναμένεται να μεταβάλει τα κύρια χαρακτηριστικά των Ταμείων, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ κινδύνου και απόδοσης.

Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2023. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω διευκρινίσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22 551 300 ή [email protected].


Με εκτίμηση,

Ancoria Insurance Public Ltd

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.