1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Αναβαθμισμένα σχέδια και νέα πλατφόρμα για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων από την...

Αναβαθμισμένα σχέδια και νέα πλατφόρμα για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων από την Κόσμος Ασφαλιστική!

Αναβαθμισμένα σχέδια και νέα πλατφόρμα για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων από την Κόσμος Ασφαλιστική!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Την αναβάθμιση του σχεδίου ασφάλισης κατοικίδιων ζώων PetCARE παρουσίασε χθες η Κόσμος Ασφαλιστική μαζί με την καινούργια της πλατφόρμα insureyourpet.com.cy από την οποία οι ιδιοκτήτες των τετράποδων μπορούν εύκολα και απλά να τα ασφαλίσουν επιλέγοντας μεταξύ τριών διαφορετικών σχεδίων.

Το petCARE είναι ένα μοντέρνο σχέδιο ασφάλισης κατοικίδιων ζώων που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκύλων ή γάτων και παρέχει ένα συνδυασμό καλύψεων που μεταξύ άλλων καλύπτουν έξοδα κτηνιάτρου, ζημίες που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, καταβολή επιδόματος σε περίπτωση θανάτου του ζώου και άλλα.

Τα τρία επίπεδα κάλυψης του σχεδίου, το petCAREbasic, το petCAREclassic και το petCAREplus δίνουν την επιλογή στους πελάτες της εταιρείας να διαλέξουν αυτό που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές τους ανάγκες ενώ οι  τιμές ξεκινούν από μόνο €104 τον χρόνο για γάτους και €114 τον χρόνο για σκύλους.

Με την ασφάλεια petCARE μπορούν να ασφαλιστούν σκύλοι και γάτοι μικρότεροι των οκτώ χρονών που φέρουν εγγεγραμμένο microchip, με εξαίρεση τις ράτσες που είναι απαγορευμένες από την νομοθεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Cyprus Insurance News, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κόσμος Ασφαλιστικής κ. Κυριάκος Τυλλής, ανάφερε ότι «Ως λάτρης των ζώων και ιδιοκτήτης σκύλου από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είμαι πολύ χαρούμενος που το petCARE επιτέλους αναβαθμίστηκε και αποκτά νέα ταυτότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Σύμφωνα με τον κ. Τυλλή «Η αναβάθμιση του σχεδίου αυτού αποτελεί μία επιθυμία χρόνων που ήρθε ο καιρός να υλοποιηθεί. Το petCARE έρχεται να καλύψει ένα κενό της αγοράς που μία μεγάλη μερίδα κόσμου αναζητούσε και πιστεύω ότι θα αγκαλιάσει».

«Επιπρόσθετα, το σχέδιο αυτό εποτελεί το πρώτο προιόν της Κόσμος που μπορεί να αγοραστεί όχι μόνο μέσω των ασφαλιστικών μας συμβούλων αλλά και απευθείας από τον πελάτη. Η νέα μοντέρνα σελίδα που πλαισιώνει το ασφαλιστήριο κατοικίδιων ζώων petCARE, www.insureyourpet.com.cy, μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον καταναλωτή δημιουργώντας νέες προοπτικές»  συμπλήρωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν προσφορά μέσω της ιστοσελίδας www.insureyourpet.com.cy και σε τέσσερα απλά βήματα και να προχωρήσει αγοράζοντας και λαμβάνοντας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν το www.insureyourpet.com.cy ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία στο 77776006 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.