1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Uncategorized
  6. »
  7. Ανακοίνωσε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2022 το Ασφαλιστικό...

Ανακοίνωσε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2022 το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Ανακοίνωσε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου του 2022 το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου.
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου, ανακοίνωσε χθες το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα για τους πρώτους 6 μήνες του χρόνου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 35 εκπαιδευτικές δραστηριότητες που έχουν στόχο να καλύψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μελών του και των επαγγελματιών του κλάδου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα πραγματοποιούνται τόσο με φυσική παρουσία των συμμετεχόντων αλλά και διαδικτυακά με την μορφή Webinars.

Στο μήνυμα του προς τα μέλη του Ινστιτούτου ο πρόεδρος του κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής τόνισε ότι «Εν µέσω της πανδηµίας του κορωνοϊού, πρώτιστο µέληµά µας, αποτελεί η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατοτήτων παρακολούθησης των εκπαιδευτικών µας δραστηριοτήτων, σε συνθήκες προστασίας της υγείας των Μελών µας. Στο Ινστιτούτο µας λαµβάνουµε τα κατάλληλα µέτρα υγειονοµικής προστασίας των εκπαιδευοµένων και των εκπαιδευτών όπως αυτά καθορίζονται από τα διατάγµατα του Υπουργείου Υγείας.»

Η Ετήσια Συνδρομή του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου έχει κόστος 50 εύρω, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ανανεώσεις και νέες εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ινστιτούτου στο https://eshop.iic.org.cy/ είτε συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο Ινστιτούτο, το Έντυπο Ανανέωσης Συνδρομής 2022.  

Όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του 1ου εξαμήνου μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου θα αναρτηθούν και θα δημοσιευτούν σταδιακά και στην ιστοσελίδα μας στην ενότητα «Εκπαίδευση».

seminars-2022-iic-full

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.