1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Altius Insurance: Πλατινένιος χορηγός του Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής

Altius Insurance: Πλατινένιος χορηγός του Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής

Altius Insurance: Πλατινένιος χορηγός του Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Altius Insurance Ltd, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.), στηρίζει τη σύνοδο του Πρώτου Επιστημονικού Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής με θέμα «Νοσηλευτική – Προκλήσεις και Προοπτικές».

Το Συνέδριο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Δαμιανού, θα πραγματοποιηθεί, για πρώτη φορά, στην Κύπρο στις 19 και 20 Απριλίου 2024, στο ξενοδοχείο St. Raphael, στη Λεμεσό.

Η Altius Insurance Ltd προσφέρει, στα μέλη της συντεχνίας, το ομαδικό ασφαλιστικό σχέδιο «Altius Υπερκάλυψη Νοσηλείας», εδώ και 4 συναπτά έτη.

Το εν λόγω σχέδιο δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, με κύριο γνώμονα, την παροχή ολοκληρωμένης ασφαλιστικής κάλυψης, έναντι τυχαίων και απρόβλεπτων περιστατικών που σχετίζονται με την υγεία.

Πρωτεύον μέλημα του ασφαλιστικού σχεδίου υγείας είναι η παροχή της όσο το δυνατόν καλύτερης και ολοκληρωμένης ιατροφαρμακευτικής φροντίδας προς τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ και τις οικογένειές τους, η οποία να αντανακλά στις σύγχρονες αντιλήψεις και πραγματικότητες.

Στη φωτογραφία, μέλη της διεύθυνσης της Altius Insurance Ltd και του ΔΣ της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ.) σε πρόσφατη συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της εν λόγω συντεχνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες εταιρείες του Γενικού Κλάδου το 2023

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Η Χρύσα Πράντζαλου εντάχθηκε στην ομάδα του Cyprus Insurance News τον Δεκέμβριο του 2023 και είναι η Υπεύθυνη Σύνταξης της ιστοσελίδας.  Με πάθος για την αρθρογραφία είναι εδώ για να σας μεταδίδει καθημερινά τον παλμό της ασφαλιστικής αγοράς και να μοιράζεται μαζί σας χρήσιμα άρθρα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.