1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Altius Insurance: Ανανεώνει για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με...

Altius Insurance: Ανανεώνει για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων

Altius Insurance: Ανανεώνει για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Altius Insurance Ltd συνεχίζει τη συνεργασία της με την Π.Ο.Ε.Δ. για 18η φορά, προσφέροντας προνομιακές τιμές σε ασφαλιστικά σχέδια υγείας σε όλα τα μέλη της οργάνωσης. Ενισχύοντας την πολυετή συνεργασία, η Altius Insurance Ltd παρέχει επιπλέον μειωμένα ασφάλιστρα και σε ασφάλειες γενικών κλάδων, καλύπτοντας περιουσία και οχήματα.

Επιπλέον, στα πλαίσια της εν λόγω συνεργασίας, η Altius Insurance προσφέρει οικονομική ενίσχυση στο Ειδικό Ταμείο Αλληλοβοήθειας και Φιλανθρωπικής Δράσης της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.), το οποίο βοηθά εκπαιδευτικούς στα πλαίσια της ευημερίας των μελών.

Ο ρόλος των εκπαιδευτικών στη κοινωνία είναι πολύ σημαντικός και ωφέλιμος για την πρόοδο  του τόπου μας, έτσι η  Altius Insurance, αναγνωρίζοντας αυτό το σημαντικό ρόλο, σχεδόν εδώ και δύο δεκαετίες, στηρίζει έμπρακτα το κυριότερο οργανωμένο σύνολο των εκπαιδευτικών προδημοτικής, δημοτικής και ειδικής εκπαίδευσης.

Στη φωτογραφία, ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance Ltd, μαζί με την κ. Μύρια Βασιλείου, Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.), μαζί με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Δ., καθώς και την υπόλοιπη ομάδα της Altius Insurance Ltd, κατά την συνάντησή τους για τη σύναψη ανανέωσης της συμφωνίας στα κεντρικά γραφεία της ΠΟΕΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Altius Insurance: Πλατινένιος χορηγός του Συνεδρίου Νοσηλευτικής και Μαιευτικής

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.