1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «Ασφάλιση Κατοικίας – Από το άλφα ως το ωμέγα»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «Ασφάλιση Κατοικίας – Από το άλφα ως το ωμέγα»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «Ασφάλιση Κατοικίας – Από το άλφα ως το ωμέγα»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Παρότι η κατοικία αποτελεί το πολυτιμότερο υλικό αγαθό για κάθε άνθρωπο, μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού συνεχίζει είτε να μην το ασφαλίζει καθόλου ή να μην το ασφαλίζει σωστά.

Το Cyprus Insurance News, το μοναδικό μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές για την Ασφάλιση Κατοικίας.

Το αφιέρωμα έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού γύρω από την Ασφάλεια Κατοικίας και θα συμπεριλαμβάνει περισσότερα από 20 χρηστικά άρθρα για τις ασφαλίσεις κατοικίας καθώς και άλλη συναφή αρθρογραφία.

Επιπρόσθετα θα δώσει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες, διαμεσολαβητές και επαγγελματίες άλλων συναφών με την κατοικία κλάδων, να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Το αφιέρωμα θα έχει τις εξής 5 ενότητες

Κίνδυνοι και Απειλές

Συμβόλαια και Καλύψεις

Απαιτήσεις και Αποζημίωση

Διεθνείς Εξελίξεις και Κλιματική Αλλαγή

Προστασία (security), – Συντήρηση και Τεχνολογία

Προώθηση Αφιερώματος:

Το αφιέρωμα του Cyprus Insurance News θα προβληθεί έντονα σε επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μηχανές αναζήτησης, για διάστημα 10 ημερών και στη συνέχεια θα προβάλλεται μόνιμα μέσω της κεντρικής μας σελίδας

Για περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα προβολής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.