1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της LIMRA

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της LIMRA

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο της LIMRA
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 15ό Πανελλήνιο Συνέδριο Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων Ζωής της LIMRA με τίτλο «Uncertain Times … Unprecedented Opportunities!».

Το συνέδριο που διοργανώνεται ανά 2ετία εναλλάξ σε Ελλάδα και Κύπρο από την Ελλαδοκυπριακή Επιτροπή της LIMRA, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, υπό την προεδρία του Διευθυντή Πωλήσεων της Universal Life, κ. Κούλλη Σαββίδη.

Στο βήμα του συνεδρίου ανέβηκαν έγκριτοι ομιλητές τόσο από Κύπρο και Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρουσιάζοντας στους συνέδρους θέματα εξαιρετικού ενδιαφέροντος, καταθέτοντας προσεγγίσεις και ιδέες για τις προκλήσεις που παρουσιάζονται σήμερα στον Ασφαλιστικό Κλάδο γενικότερα αλλά και στο επάγγελμα του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Κατά τη λήξη του συνεδρίου έγινε και η αλλαγή του Προέδρου της Επιτροπής με τον κ. Κούλλη Σαββίδη να αποχωρεί παραδίδοντας την προεδρία στον κ. Γιάννη Γιαννακόπουλο, Sales Operations Manager στην Interamerican.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.