1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. 2 νέα σεμινάρια ζωτικής σημασίας από την Terramedia με 100% Χρηματοδότηση...

2 νέα σεμινάρια ζωτικής σημασίας από την Terramedia με 100% Χρηματοδότηση από την ΑνΑΔ

2 νέα σεμινάρια ζωτικής σημασίας από την Terramedia με 100% Χρηματοδότηση από την ΑνΑΔ
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Terramedia Interactive διοργανώνει σεμινάρια εντός του επόμενου τριμήνου τα οποία η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρωπινού Δυναμικού (ΑΝΑΔ) ενέκρινε ως ζωτικής σημασίας και επιχορηγεί στο 100% του κόστους συμμετοχής.

Πέραν του μηδενικού κόστους παρακολούθησης για εργαζομένους εταιρειών, οι εκπαιδευτές των σεμιναρίων αυτών επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της κάθε εταιρείας ξεχωριστά, της οποίας οι εργαζόμενοι (μέχρι τρεις) θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο, για να παρέχουν δωρεάν 4 ώρες συμβουλευτικής υπηρεσίας εν σχέση με τον τρόπο εφαρμογής των θεμάτων που καλύφθηκαν στο σεμινάριο.

Συγκεκριμένα, τα σεμινάρια είναι τα ακόλουθα:   

1. ‘’Μεθοδολογία Ψηφιακής Στρατηγικής για Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα: Πρόγραμμα Κατάρτισης για Επιχειρηματικά Στελέχη’’

Το σεμινάριο αυτό καταπιάνεται με την χάραξη στρατηγικής από τις επιχειρήσεις για ψηφιακό μετασχηματισμό μέρους των δραστηριοτήτων τους διά μέσου της εξερεύνησης των δυνατοτήτων και επιλογών που παρέχουν τεχνολογίες αιχμής όπως είναι η τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Για περισσότερα εδώ

2. ‘’Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης’’

Το σεμινάριο αυτό καταπιάνεται με την ανάλυση, αξιολόγηση και αποτελεσματική διαχείριση περιπτώσεων αιτημάτων ασφάλισης περιβαλλοντικών κινδύνων προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στο πλαίσιο των υλοποιούμενων πρακτικών των οργανισμών.

Για περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.