1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στηρίζει την προαγωγή θεμάτων Ασφάλειας & Υγείας

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στηρίζει την προαγωγή θεμάτων Ασφάλειας & Υγείας

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στηρίζει την προαγωγή θεμάτων Ασφάλειας & Υγείας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, συνδιοργανώνουν ενέργειες ενημέρωσης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία. Μεταξύ άλλων, θα προωθηθούν στοχευμένα μηνύματα  στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. 

Στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη που διοργανώθηκε στις 27 Απριλίου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNPCYPRUS, απηύθυναν χαιρετισμούς οι: ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ανδρέας Ζαχαριάδης, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, o Διευθυντής Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας, κ. Αναστάσιος Γιαννάκη και η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, κα Ειρήνη Χρυσού. Στον αείμνηστο Αχιλλέα Καλλίμαχο, που ήταν ο πρώτος Πρόεδρος του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου, αποδόθηκε μεταθανάτια τιμητική πλακέτα την οποία και παρέλαβαν τα παιδιά του. 

Επιστέγασμα των ενεργειών που έχουν προγραμματιστεί για φέτος, αποτελεί η ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, από τις 10:00πμ μέχρι τις 12:00, στην Πλατεία Ελευθερίας. Σε αυτή, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα ενημέρωσης για θέματα ασφάλειας και υγείας. 

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα Ζέτας Αιμιλιανίδου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μικροπλαστικά – Νανοπλαστικά: Ο κρυφός κίνδυνος που απειλεί σοβαρά την υγεία μας

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στηρίζει διαχρονικά τις προσπάθειες του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας στην προαγωγή θεμάτων Ασφάλειας & Υγείας, τόσο για μείωση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι  εργαζόμενοι, όσο και για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει το ευρύτερο κοινό. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενεργό υποστήριξη εκστρατειών ευαισθητοποίησης και σχετικών δράσεων που οργανώνονται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και Υγεία και κοινωνικούς Εταίρους. 

Το μήνυμα «Οικοδομώντας θετική κουλτούρα Ασφάλειας και Υγείας – Ας δράσουμε όλοι μαζί», πλαισιώνει όλες τις ενέργειες για την Ασφάλεια και Υγεία. Η προσπάθεια είναι κοινή και κάθε αποτέλεσμα συμβάλλει σε μια κοινωνία καλύτερη για όλους. 

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.