1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τεχνολογία
  6. »
  7. Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία – Χαρτογραφώντας το μέλλον του εργασιακού τοπίου

Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία – Χαρτογραφώντας το μέλλον του εργασιακού τοπίου

Τεχνητή νοημοσύνη και εργασία – Χαρτογραφώντας το μέλλον του εργασιακού τοπίου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το πως η Τεχνητή Νοημοσύνη διαμορφώνει το Μέλλον του Εργασιακού Τοπίου έχει σαν θέμα το νέο του Podcast TechTalk Hub.

Σε αυτό το επεισόδιο βυθιζόμαστε στις αχαρτογράφητες περιοχές του εργασιακού τοπίου του μέλλοντος, αναλύοντας πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει τις δουλειές, τις δεξιότητες και τις ευκαιρίες που θα είναι προσφιλείς στις επόμενες δεκαετίες.

Η συζήτηση φωτίζει τη σκηνή με την παρουσία της εξέχουσας φυσιογνωμίας στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης, Δώρα Λεκάκη, η οποία έρχεται να μοιραστεί τον πλούτο της γνώσης και την οπτική της για το πώς η AI θα διαμορφώσει την αγορά εργασίας, τις προκλήσεις που θα προκύψουν και τις στρατηγικές που μπορούμε να αναπτύξουμε για να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προσφέρει.

Με την άριστη διαχείριση της συζήτησης από τον Leonidas Diamantopoulos, CEO της TechIns, και τον Yannis Tsavdaridis, CEO της B.I.T 360 και εμπνευστή του TechTalk Hub, αυτό το επεισόδιο προσκαλεί τους ακροατές να εξερευνήσουν τον κόσμο της τεχνολογίας μέσα από μια διαφορετική προοπτική.

Δείτε το επεισόδιο πιο κάτω

Τι είναι το TechTalk Hub

Tο “TechTalkHub” είναι ένα νέο podcast που φιλοδοξεί να γίνει η γέφυρα μεταξύ των επαγγελματιών και του ευρύτερου κοινού με τον κόσμο της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Πίσω από αυτή την πρωτοβουλία βρίσκεται ο Γιάννης Τσαβδαρίδης, ένας έμπειρος σύμβουλος καινοτομίας και τεχνολογίας με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας και του banking. Μαζί με τον Λεωνίδα Διαμαντόπουλο, CEO της εταιρείας TechIns, επιχειρηματίας στον χώρο της δημιουργίας custom εφαρμογών, και με την πολύτιμη στήριξη του Ομίλου Τεχνητής Νοημοσύνης AICatalyst, το “TechTalkHub” θέτει ως στόχο να προβάλλει πρωτοβουλίες που με τη χρήση της τεχνολογίας επιφέρουν θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Το νέο εργαλείο της OpenAI κάνει βαθιά έρευνα στο διαδίκτυο και πλοηγείται αυτόνομα

Το podcast καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, περιλαμβάνοντας τεχνητή νοημοσύνη, καινοτομίες, start-ups, τη σχέση γυναίκας και τεχνολογίας, insurtech, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ναυτιλία, management και τεχνολογία, υγεία, εκπαίδευση, fintech, αθλητισμό, τηλεπικοινωνίες, banking, insurance, marketing, τουρισμό και πολλά άλλα.

Μέσα από τις συνεντεύξεις με εκλεκτούς προσκεκλημένους, το “TechTalkHub” θα φέρει στο φως τις βέλτιστες πρακτικές από όλους τους κλάδους της οικονομίας και θα εξετάσει πώς η τεχνολογία συνέβαλε στην εξέλιξη και βελτίωσή τους.

Άλλοι Σύνδεσμοι Podcast: 

Facebok TechTalk Hub -> https://www.facebook.com/TechTalkHub2024/?locale=el_GR

Instagram TechTalk Hub. -> https://www.instagram.com/techtalk.hub/

TikTok TechTalk Hub. -> https://www.tiktok.com/@techtalkhub7?lang=el-GR

LinkedIn TechTalk Hub. -> TechTalk Hub.: Overview | LinkedIn

Website TechTalk Hub. -> Home | TechTalk Hub

TechIns:

• Ιστοσελίδα: TechIns

• LinkedIn: Diamantopoulos Leonidas | LinkedIn

• LinkedIn TechIns:  TechIns: My Company | LinkedIn

• Instagram TechIns: https://www.instagram.com/techins.gr/ 

• Facebook TechIns: Facebook 

Γιάννης Τσαβδαρίδης: 

• Ιστοσελίδα:  Home | B.I.T 360 (bit360.gr)

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.