1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  6. »
  7. Οι υπηρεσίες που κάνουν την ANYTIME να ξεχωρίζει

Οι υπηρεσίες που κάνουν την ANYTIME να ξεχωρίζει

Οι υπηρεσίες που κάνουν την ANYTIME να ξεχωρίζει
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Smart Drive App

Η Anytime Cyprus, με στόχο την ασφαλέστερη οδήγηση και λιγότερα ατυχήματα στους δρόμους της Κύπρου, σχεδίασε την πρωτοποριακή εφαρμογή “Smart Drive”. Πρόκειται για ένα έξυπνο app που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη του να παρακολουθεί την οδηγική του συμπεριφορά και να λαμβάνει tips για τη βελτίωσή της. Στη συνέχεια, η εφαρμογή συνυπολογίζοντας την τελική βαθμολογία του οδηγού – χρήστη επιβραβεύει τη σωστή οδηγική του συμπεριφορά και ειδικά σε νεότερες ηλικίες, συμβάλλοντας έτσι στην προώθηση μίας καλύτερη οδηγικής κουλτούρας για όλους μας.

anytime-article2-tribute-2

My Anytime

Η Anytime Cyprus θέλει για τους πελάτες της μία καλύτερη καθημερινότητα, όπου οι απαραίτητες διαδικασίες για όλα όσα χρειάζονται για την ασφάλειά τους γίνονται εύκολα και απλά. Γι’ αυτό και παρέχει την υπηρεσία my anytime στην οποία o πελάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται online τα συμβόλαιά του, έχοντας 24 ώρες το 24ωρο τη δυνατότητα να:

  • Βλέπει αναλυτικές πληροφορίες για τα συμβόλαιά του, καθώς και να έχει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
  • Πληρώνει τα ασφάλιστρά του και να παρακολουθεί τις πληρωμές του.
  • Υποβάλλει αίτημα αλλαγής για τα συμβόλαιά του.
  • Αλλάζει τα στοιχεία επικοινωνίας του και τα στοιχεία πρόσβασης στο λογαριασμό του.
  • Βρίσκει απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματά τους και να επικοινωνεί μέσω email ή τηλεφωνικά για θέματα που αφορούν τα συμβόλαιά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Anytime: 7 χρόνια στην Κύπρο, ασφάλιση μέσα σε 5 λεπτά!
anytime-article2-tribute-1

Ευελιξία στη συχνότητα των δόσεων

Στην Anytime Cyprus, είτε μιλάμε για ασφάλιση κατοικίας είτε για ασφάλιση αυτοκινήτου, σημασία έχει η προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του πελάτη, γι’ αυτό και στο θέμα των δόσεων η ευελιξία αποτελεί προτεραιότητα. Τα ασφάλιστρα μπορούν να εξοφλούνται σε τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συχνότητα, με την επιπρόσθετη δυνατότητα να μπορεί να αλλάξει ο πελάτης τη συχνότητα  πληρωμής του συμβολαίου του οποιαδήποτε στιγμή θελήσει, επικοινωνώντας άμεσα με τον ασφαλιστή του.

Αποκλειστικές συνεργασίες με προνόμια και εκπτώσεις

H Anytime Cyprus φροντίζει και επιβραβεύει νέους και υφιστάμενους πελάτες με ειδικά προνόμια και εκπτώσεις, μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες που εξασφαλίζει. Παράλληλα, παρέχει πάντα και μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις στα ασφαλιστικά της προγράμματα για όλους.

Μοναδική εμπειρία ασφάλισης σε 3 μόνο βήματα

Η επιλογή του ασφαλιστικού σας προγράμματος δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη:

  1. Μπαίνετε στο anytimeonline.com.cy επιλέγετε κατοικία ή αυτοκίνητο. Εναλλακτικά, μπορείτε να καλέσετε δωρεάν στο 800 88 800.
  2. Απαντάτε σε μερικές πολύ απλές ερωτήσεις για εσάς, το όχημα ή την κατοικία σας, μία διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά.
  3. Λαμβάνετε άμεσα στο email σας το συμβόλαιό σας και απολαμβάνετε κάθε στιγμή περισσότερα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η σημαντικότητα της κάμερας οπισθοπορείας

Anytime σημαίνει αξιοπιστία, απλότητα, καινοτομία και ευελιξία, με στόχο να απολαμβάνετε μεγαλύτερη ασφάλεια στο σπίτι και στον δρόμο, γι’ αυτό και Anytime σημαίνει «Κάθε στιγμή περισσότερα»!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.