1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η Lloyd’s διαπραγματεύεται την ανανέωση της μίσθωσης για την έδρα της...

Η Lloyd’s διαπραγματεύεται την ανανέωση της μίσθωσης για την έδρα της στο Λονδίνο!

Η Lloyd’s διαπραγματεύεται την ανανέωση της μίσθωσης για την έδρα της στο Λονδίνο!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο πρόεδρος της αγοράς της Lloyd’s δήλωσε στο Bloomberg ότι είναι πολύ νωρίς το 2026 να εγκαταλείψουν την έδρα τους στην οδό «Lime 1» στο Λονδίνο, και γι’ αυτό συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την παράταση της μίσθωσης μετά το 2030.

Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο Bruce Carnegie-Brown ρωτήθηκε για τα σχέδια τους να παραμείνουν στο εμβληματικό κτίριο που είναι αυτή την στιγμή η έδρα της αγοράς στο Λονδίνο.

«Θα θέλαμε να μείνουμε εκεί», είπε χαρακτηριστικά. «Σαφώς, θέλουμε να κάνουμε μια καλή συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του κτηρίου. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει θόρυβος γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.»

Εξήγησε ότι η τρέχουσα μίσθωση διακόπτετε το 2026, χρόνος που πιστεύει ότι είναι πολύ νωρίς να μετακομίσουν.

«Η εστίαση μας είναι στο 2031 που θα είναι η επόμενη διακοπή και ελπίζω ότι θα καταλήξουμε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη τις επόμενες εβδομάδες και ότι θα είμαστε σε θέση να δημοσιοποιήσουμε κάτι για αυτό το θέμα», δήλωσε ο Bruce Carnegie-Brown.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το κτίριο της Lloyd’s στο Λονδίνο αναγκάστηκε να κλείσει όταν διαδηλωτές της ακτιβιστική ομάδας για το κλίμα Extinction Rebellion απέκλεισαν εισόδους, με διαδηλωτές να χρησιμοποιούν λουκέτα, αλυσίδες και κλειδαριές ποδηλάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Lloyd's of London: Ανεπαρκής σε θέματα ESG, σύμφωνα με έκθεση
tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.