1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Κοινωνία
  6. »
  7. H AstroBank Χρυσός Χορηγός του Ραδιομαραθωνίου 2022

H AstroBank Χρυσός Χορηγός του Ραδιομαραθωνίου 2022

H AstroBank Χρυσός Χορηγός του Ραδιομαραθωνίου 2022
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η AstroBank ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι θα είναι Χρυσός Χορηγός σε μία από τις κορυφαίες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις του τόπου, τον Ραδιομαραθώνιο 2022, που διανύει φέτος το 31ο έτος προσφοράς του στην κυπριακή κοινωνία.

Ως μια ακόμη πράξη ανταπόδοσης προς την κοινωνία, η Τράπεζα συμπράττει ως Χρυσός Χορηγός του Ραδιομαραθωνίου τον οποίο θα στηρίξει οικονομικά, αλλά και μέσω της εθελοντικής προσφοράς του προσωπικού της, το οποίο δηλώνει παρών σε κάθε προσπάθεια που έχει ως στόχο τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Έχοντας ως κεντρικό μήνυμα τη φράση «Δύναμη Αγάπης», η φετινή εκδήλωση καθίσταται ακόμα πιο σημαντική λόγω της παρατεταμένης κρίσης που αντιμετωπίζει ο κόσμος και που επηρεάζει περισσότερο τις ευάλωτες ομάδες, ειδικά τα παιδιά με προβλήματα υγείας. Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο του Ραδιομαραθωνίου 2022 προγραμματίζονται διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις με κύρια τον Παγκύπριο Έρανο που θα πραγματοποιηθεί στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2022.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank κ. Αριστείδης Βουράκης δήλωσε σχετικά: «Νιώθουμε περηφάνια, αλλά και τιμή, που μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε ενεργά την κυπριακή κοινωνία, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για να σταθούμε στο πλευρό των παιδιών που μας χρειάζονται».

Ο κ. Βουράκης τόνισε εξάλλου ότι ο «θεσμός αυτός υπηρετεί και αναδεικνύει τις σημαντικές αξίες, της αγάπης, του εθελοντισμού, της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης, αξίες που δεν πρέπει να χαθούν παρόλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που βιώνουμε στο σημερινό περιβάλλον».

Τον Ραδιομαραθώνιο 2022 διοργανώνει ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, με χορηγό επικοινωνίας το ΡΙΚ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.