1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. Φιλανθρωπικός Περίπατος «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιώ και να οδηγήσω»

Φιλανθρωπικός Περίπατος «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιώ και να οδηγήσω»

Φιλανθρωπικός Περίπατος «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιώ και να οδηγήσω»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείται την ερχόμενη Κυριακή 14/11 ο ετήσιος Φιλανθρωπικός Περίπατος του ιδρύματος «Dr Yiota Demetriou the Dancing Queen Foundation».

Η εκδήλωση που έχει τίτλο «Προτιμώ να περπατήσω, παρά να πιώ και να οδηγήσω» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και να κάνει τη διαφορά αποτρέποντας περαιτέρω ατυχήματα και θανάτους που προκαλούνται από άτομα που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ. Χρησιμεύει ως υπενθύμιση των καταστροφικών επιπτώσεων που μπορούν να έχουν τέτοια ατυχήματα στις ζωές των ανθρώπων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιείτε από το 2009 και αποτελεί τον κύριο τρόπο συγκέντρωσης χρημάτων για το ίδρυμα, το οποίο έχει σαν στόχο την παροχή οικονομικής βοήθειας σε παιδιά και οικογένειες που το χρειάζονται αλλά και να συμβάλει στην προώθηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα του ιδρύματος στο facebook και στο σχετικό έντυπο που ετοιμάστηκε από το ίδρυμα για την εκδήλωση το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.