1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αρθρογράφοι
  6. »
  7. Ελλάδα Παλμύρη

Ελλάδα Παλμύρη

0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Ελλάδα είναι εγγεγραμμένη Ασφαλιστική Πράκτορας  στο μητρώο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κύπρου.  Είναι Μέλος  Life Management Institute των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Έχει εργαστεί για 10 χρόνια στον ασφαλιστικό τομέα, κρατώντας διευθυντικές θέσεις στα τμήματα Νέων Εργασιών, Εξυπηρέτησης Πελατών και Νέων Προϊόντων.  Κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων είχε συμμετάσχει σε διάφορα έργα με στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει μια ασφαλιστική εταιρία.

Το 2004 άλλαξε καριέρα με την ένταξή της στη Λαϊκή Τράπεζα ως Ανώτερος Πιστωτικός Λειτουργός στον τομέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Το 2013 ανέλαβε τη θέση του Βοηθού Διευθυντή στο Επιχειρηματικό Κέντρο ΜΜΕ της Τράπεζας Κύπρου μέχρι τον Οκτώβριο του 2019.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Kent Business School και πτυχίο Λογιστικής από το Πανεπιστήμιο του Kent, Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την επιστροφή της στον ασφαλιστικό τομέα, το 2020 έδωσε υπόσχεση στον εαυτό της να βοηθήσει στην αναβάθμιση της εικόνα του επαγγέλματος του «ασφαλιστή» όπως είναι ευρέως γνωστό στο ευρύ κοινό και την ενημέρωση αλλά κυρίως εκσυγχρόνιση του κόσμου στο όρο Ασφάλεια και πιο συγκεκριμένα στον όρο Ασφάλεια Ζωής.  Βοηθά άτομα στην αναγνώριση των κινδύνων που αντιμετωπίζει μια οικογένεια ή μια επιχείρηση και προτείνει τρόπους αντιμετώπισης τους μέσω σωστού οικονομικού προγραμματισμού.  Για το λόγο αυτό γράφει συχνά άρθρα τα οποία δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας PALMYRI INSURANCE AGENTS AND CONSULTANTS LTD www.palmyri-insurances.com και αναρτώνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελλάδα στο τηλέφωνο 99603199 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.