1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αυτοκινηση
  6. »
  7. E-Cars: Νέο multi-brand showroom στο Mall of Cyprus (pics)

E-Cars: Νέο multi-brand showroom στο Mall of Cyprus (pics)

E-Cars: Νέο multi-brand showroom στο Mall of Cyprus (pics)
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν, το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο multi-brand showroom της E-Cars Group, στη Λευκωσία.

Το multi-brand showroom, στο Annex 3, στους χώρους του Mall of Cyprus δημιουργήθηκε με καινοτόμο σχεδιασμό, υψηλές προδιαγραφές, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για να καλύψει τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και τις προσωπικές απαιτήσεις των πελατών της.

Μέσα σε έναν χώρο συνολικής έκτασης 1.200 τ.μ., που ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία του κάθε Brand που εκπροσωπεί, η E-Cars Group καλεί τους λάτρεις της αυτοκίνησης να δουν από κοντά μια μεγάλη γκάμα πολυτελών καινούριων και ελαφρώς μεταχειρισμένων ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.
 Camera Icon  ecarsegkainia2

Προσφορές μόνο για το Σάββατο
Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα πακέτα χρηματοδότησης, για την υπηρεσία επαγγελματικής εξωτερικής και εσωτερική περιποίησης αυτοκίνητου και για τη νέα της υπηρεσία E-Cars Charging Point.Camera Icon  ecarsegkainia3

Το κοινό έχει την ευκαιρία να επωφεληθεί της αποκλειστικής για εκείνη την ημέρα (12 Μαρτίου) προσφοράς.
 Camera Icon  +5ecarsegkainia4

Επιλέγοντας το νέο αυτοκίνητο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν με μέχρι και €2.000 έκπτωση (η προσφορά θα ισχύει σε επιλεγμένα μοντέλα αυτοκινήτων).Camera Icon  +5ecarsegkainia5

Εξάλλου, κατά την διάρκεια των εγκαινίων θα πραγματοποιούνται και επιδείξεις πολυτελών συμβατικών και ηλεκτροκίνητων αυτοκίνητων.

Πηγή: inbusinessnews

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.