1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τεχνολογία
  6. »
  7. Δείτε τι κάνει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που έθεσε σε λειτουργία...

Δείτε τι κάνει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που έθεσε σε λειτουργία η Deloitte

Δείτε τι κάνει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης που έθεσε σε λειτουργία η Deloitte
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση που υποδηλώνει το μέλλον της εργασίας, η Deloitte θέτει σε λειτουργία το PairD, ένα chatbot βασισμένο στη δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη, για να εξυπηρετήσει 75.000 υπαλλήλους της σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Το εσωτερικό εργαλείο, που πρωτοεμφανίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο του 2023, είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της ραγδαίας υιοθέτησης της τεχνητής νοημοσύνης από τις εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών.

Οι λειτουργίες του PairD

Το PairD, αναπτυγμένο εσωτερικά από το ινστιτούτο τεχνητής νοημοσύνης της Deloitte, αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης τάσης στην αυτοματοποίηση εργασιών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης. Με την ικανότητα να συντάσσει email, να παράγει κώδικα, να δημιουργεί παρουσιάσεις PowerPoint, να διεξάγει έρευνα και να δημιουργεί ατζέντες συνεδριάσεων, το ΡairD στοχεύει στην αύξηση της παραγωγικότητας των υπαλλήλων της εταιρείας και στην μείωση του χρόνου που παίρνουν συγκεκριμένες εργασίες.

Ωστόσο, η Εταιρεία λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών ενημέρωσε τους εργαζομένους της πως, καθώς το εργαλείο βρίσκεται σε πρώιμη φάση, μπορεί να παράγει και ανακριβείς πληροφορίες. Οι χρήστες του chatbot καλούνται να ελέγχουν τις πληροφορίες που λαμβάνουν και να διεξάγουν επιμελώς τη δική τους έρευνα για την ακρίβεια των αποτελεσμάτων.

Το εργαλείο ΡairD είναι ακόμα ένα έργο σε εξέλιξη

Σε μια εποχή όπου η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, η Deloitte παραδέχθηκε ότι το εργαλείο ΡairD είναι ακόμα ένα έργο σε εξέλιξη. Το προσωπικό της ενημερώθηκε για την πιθανότητα παραγωγής ανακριβών πληροφοριών και την ανάγκη διεξαγωγής δέουσας επιμέλειας και επαλήθευσης των δεδομένων πριν τη χρήση τους σε εργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης σε εταιρείες

Οι μεγάλοι ανταγωνιστές τις Deloitte έχουν επίσης επενδύσει στην δημιουργία chatbots με τη χρήση γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, όπως η PwC, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία στα νομικά και φορολογικά τμήματα προκειμένου να αυξήσει την αποδοτικότητα και την ταχύτητα των υπαλλήλων της παρέχοντάς τους, παραδείγματος χάρη, συνοπτικές πληροφορίες από μακροσκελή νομικά έγγραφα. Η Allen & Overy, η φημισμένη Βρετανική δικηγορική εταιρεία, επίσης δημιούργησε ένα AI εργαλείο όπου οι δικηγόροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη σύνταξη νέων διαπραγματευτικών συμβολαίων.

Προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο PairD, οι εργαζόμενοι της Deloitte απαιτείται να ολοκληρώσουν μία ενότητα βασικής εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα, δωρεάν πρόσβαση στο εργαλεία θα έχει προσεχώς και η φιλανθρωπική Scope.

Τι δήλωσε ο Κώστας Περρίκος στους Financial Times;

Σε δήλωσή του στους Financial Times, ο Κώστας Περρίκος, επικεφαλής του τμήματος δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στη Deloitte τόνισε ότι η κίνηση αυτή της εταιρείας αποτελεί μέρος μίας μεγαλύτερης επενδυτικής στρατηγικής γύρω από τις χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης τόσο σε εταιρικό και πελατοκεντρικό επίπεδο όσο και στην ευρύτερη κοινωνία.

Πηγή: cybernews.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.