1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφάλιση Αυτοκινήτου
  6. »
  7. ANYTIME & Ασφάλιση: Μία σπουδαία απόφαση με απλές διαδικασίες

ANYTIME & Ασφάλιση: Μία σπουδαία απόφαση με απλές διαδικασίες

ANYTIME & Ασφάλιση: Μία σπουδαία απόφαση με απλές διαδικασίες
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η ασφάλιση του αυτοκινήτου και του σπιτιού μας είναι μία σπουδαία απόφαση που αξίζει να μελετήσουμε σωστά, πριν καταλήξουμε στην ιδανική επιλογή που θα ανταποκρίνεται στις δικές μας ανάγκες.

Γίνεται όμως μία τόσο σημαντική επιλογή να ολοκληρώνεται με απλές διαδικασίες και ταυτόχρονα να μας εξασφαλίζει όλα όσα πραγματικά χρειαζόμαστε; Ναι, γιατί… «Anytime σημαίνει κάθε στιγμή περισσότερα». Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της, το όραμα της Anytime Cyprus ήταν ένας κόσμος στον οποίον καθένας από εμάς θα απολαμβάνει την καθημερινότητα με περισσότερη αισιοδοξία, ενέργεια και χαρά, μία καθημερινότητα με δρόμους χωρίς ατυχήματα, με επιβράβευση των καλών οδηγικών συμπεριφορών, με ασφαλή και έξυπνα σπίτια, όπου θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, το οποίο θα μας εξασφαλίζει μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

Γι’ αυτό εδώ και χρόνια η Anytime Cyprus απαντάει με τον πιο απλό τρόπο σε όλες μας τις απορίες είτε αφορούν προγράμματα ασφάλισης του αυτοκινήτου μας είτε αφορούν προγράμματα ασφάλισης κατοικίας: μπορούμε να κάνουμε τα πάντα online και σε λιγότερο από πέντε λεπτά, τα πάντα μ’ ένα κλικ, ώστε να μπορούμε να μελετήσουμε με την ησυχία μας όλα όσα πραγματικά μας αφορούν και να έχουμε την ευελιξία που αναζητούμε για τις δικές μας ανάγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5 παράνομα παρκαρίσματα και τα πρόστιμά τους

Στην ερώτηση για το ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι που η Anytime Cyprus έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, η απάντηση είναι απλή και στηρίζεται στους τέσσερις βασικούς πυλώνες λειτουργίας της: παρέχει online ασφάλιση με εύκολες και γρήγορες διαδικασίες, καθώς και 24ωρη ανθρώπινη εξυπηρέτηση με 91% ευχαριστημένους πελάτες, ευελιξία και οικονομία με ποιότητα καλύψεων και νούμερα που επισφραγίζουν εμπράκτως το αποτέλεσμα, όπως 36.000 ασφαλισμένα οχήματα και κατοικίες, διαθέτοντας την αξιοπιστία και την εγγύηση της Interamerican και συνολικά 7 εκατομμύρια αποζημιώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο.

Όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα και να βρουν ένα πρόγραμμα ασφάλισης που να ταιριάζει στον δικό τους τρόπο ζωής, μπορούν όποτε το επιθυμούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Anytime Cyprus (https://www.anytimeonline.com.cy) και να ενημερωθούν τόσο για την ασφάλιση του αυτοκινήτου τους, με ολοκληρωμένα προγράμματα, προσιτά ασφάλιστρα και κορυφαίες καλύψεις, όσο και για την ασφάλιση της κατοικίας τους, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα ασφάλισης σπιτιού που να ταιριάζει στις ανάγκες τους είτε ως ιδιοκτήτες είτε ως ενοικιαστές.

Γιατί η Anytime γνωρίζει ότι κάθε στιγμή είναι πολύτιμη και θέλει να την απολαμβάνουμε με ξεγνοιασιά και ασφάλεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  5 Tips για προστασία των ελαστικών σας - Πώς να τα κάνετε να κρατήσουν περισσότερο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.